Akademics

Home

Cu siguranță ți-a fost adresată și ție întrebarea „Ce vrei să te faci când o să crești mare?”. Dacă încă mai cauți răspunsul la această întrebare, Akademics e locul potrivit pentru tine!

Proiectul se adresează oamenilor curioși, celor care vor să-și descopere aptitudinile și să învețe să le valorifice, celor care țin cont de pasiuni, celor care nu cred că viitorul s-ar ascunde într-un glob magic și, de aceea, sunt dornici să-l construiască singuri.

De cele mai multe ori, drumul către cariera potrivită este foarte încurcat.

Akademics este proiectul ASER care a înțeles acest lucru și a decis să devină ghid pentru acei studenți curajoși, care doresc să se orienteze din punct de vedere profesional.

Ținând cont de experința sa, putem spune că Akademics și-a găsit cariera potrivită, tu ce mai aștepți?

Ediții anterioare

Akademics a debutat în anul 2006, pentru a răspunde nevoii studenților de a se orienta către cariera potrivită.  

În primele ediții, era structurat sub forma unor conferințe si workshopuri. Din 2012, promovează autocunoaşterea ca punct de plecare în viitoarea cariera, iar, începând cu  anul 2014, Akademics facilitează contactul studenților cu mediul de lucru din marile companii.

În decursul celor 9 ediții ale sale , Akademics a fost desfăşurat sub patronajul Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, a fost desemnat de către membrii organizaţiei drept „Cel mai bun proiect al anului universitar 2007-2008” și a adus în fața studenților domenii diferite, alături de invitați și companii de renume.

akademics-afisAfis-Akademics-final

Înscrie-te

structura-01
Ne pare rău, înscrierile s-au încheiat.

Te-ai întrebat vreodată cum arată sediul, cum este mediul de lucru din companii și cum se aplică domenii precum Marketing, HR, Sales și Audit-Financiar?

Participă între 2 și 6 noiembrie la etapa de Open days, când Coca-Cola HBC, IBM, Avon, Genpact și KPMG își deschid sediile pentru tine și te învață:

      • Coca-Cola HBC – Marketing
      • IBM– Project Management
      • AVON – Sales
      • Genpact – HR
      • KPMG – Audit-Financiar

Autocunoașterea este un process vital pentru orientare profesională. De aceea, Akademics desfășoară, în perioada 9-19 noiembrie, o etapă dedicată acesteia. Aceasta va consta în teste de personalitate și în ședințe de consiliere individuală în carieră.
Pentru a-ți dezvolta practic și teoretic abilitățile de angajare, Etapa de Personal Branding (9-13 noiembrie) îți pune la dispoziție o serie de traininguri, un workshop pentru a-ți construi CV-ul perfect și o simulare de interviu în care vei primi feedback de la specialiști.
Sună bine? Înscrie-te până pe 30 noiembrie!

Până atunci îți poți lua doza de motivație și inspirație prin participarea la conferința „Cariera la 361 de grade”, care va avea loc joi, ora 17:00, în sala 2013 a clădirii Cibernetică, din cadrul Academiei de Studii Economice din București!

Te așteptăm cu drag!

Contact

Pentru mai multe informații în legătură cu proiectul Akademics poți apela oricând la:

Mihaela Stoica, Project Manager Akademics

Phone: 0767 146 039

E-mail: stoica.mihaela95@gmail.com

Alina-Gabriela Măciucă, Assistant Project Manager

Phone:  0730 966 683

E-mail:  gabrielaalinam@gmail.com

Echipa

mihaela-01
alina-01
petru-01
livia-01
daniel-01
vera-01
nadine-01
boca-01
diana-01
corina-01

Parteneri

Parteneri generali

Parteneri oficiali

Parteneri media

Parteneri educaționali

Parteneri logistici