Sesitold Ianuarie – Februarie 2018

Regulament Concurs Genpact – Sesitold

Ianuarie – Februarie 2018

 

 

 

ASER și Genpact îți premiază munca pe care o depui în perioada sesiunii și organizează Concursul „Sesitold”.

Concursul se desfășoară în perioada 28.01.2018 și 1.02.2018, ora 23:59 și constă în oferirea a 2 bilete la festivalul Untold. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

  1. Să fii student, cu vârsta cuprinsă între 18 – 24 ani, la una dintre universitățile din București.
  2. Să deții un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe pagina de Facebook ASER.
  3.   Să dai like paginilor de Facebook ASER și YouYourself.ro.
  4. Să trimiți un comentariu la postarea inițială de pe Facebook a concursului, în care să etichetezi persoana/persoanele care te-au motivat să înveți în această sesiune.

Ce câștigi?

Genpact oferă 2 bilete la Untold studentului care va fi ales aleatoriu dintre cei înscriși în concurs, prin tragere la sorți, cu ajutorul platformei Woobox, cu condiția respectării regulamentului concursului, deoarece noi considerăm că munca studenților merită apreciată și lăudată

Când afli dacă ai câștigat?

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 2.02.2018 pe pagina de Facebook oficială ASER. De asemenea, acesta va primi individual, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

Limitări

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

Genpact își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment. Genpact are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *