BANK TO BASICS

ECHIPA

„Proiectul Bank to Basics a fost și este pentru mine o mare pasiune, întrucât, prin intermediul acestuia, ajutăm tinerii pasionați de banking să își dezvolte cunoștințele și, mai mult decât atât, împreună cu colegii mei din echipa de organizare a proiectului, aducem impact în mediul economic, prin pregătirea acestor tineri pentru o carieră în domeniul bancar. Ediție de ediție, participanții proiectului Bank to Basics se declară tot mai mulțumiți de impactul proiectului, iar acest lucru nu ne face decât sa ne bucurăm și să continuăm în implementarea proiectelor de succes.”

Iuliana Cristea
Iuliana CristeaProject Manager

„Pornit din nevoia identificată în rândul studenţilor de a cunoaşte practic domeniul bancar, Bank to Basics a răspuns întru totul dorinţei mele de învăţare, la început de drum. Boboc fiind, la Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, am mers la croitor, după cum mă îndemna sloganul, şi mi-am croit haine de bancher pe măsura mea. La scurt timp, am primit deja PIN-ul spre o carieră în banking, adăugând cărămizi tot mai solide la temelia cunoştinţelor mele. Doi ani mai târziu de la primul meu contact cu această arie, mă aflu, nu în calitate de participant, ci de organizator al singurului proiect despre banking din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Dacă şi tu eşti dornic să pătrunzi dincolo de front office şi să iei contact cu un domeniu elegant, Bank to Basics te învaţă acum să vorbeşti banking fluent!”

Maria Ghenea
Maria GheneaAssistant Project Manager, PR Coordinator

Pentru mine, Bank to Basics este mai mult decât un proiect pentru studenți. Bank to Basics m-a introdus în lumea bankingului și mi-a schimbat viziunea asupra domeniului bancar. Mai mult, aici am cunoscut oameni noi, alături de care am petrecut momente frumoase și pline de emoții.
Înscrie-te și tu în proiectul nostru și autodepasește-te! Astfel, te vei pregăti pentru un domeniu dinamic, interactiv și elegant – bankingul, dobândind noțiuni utile și de actualitate. Te așteptăm!”

Mădălina Zaharia
Mădălina ZahariaResponsabil Follow-up, Invitaţi şi Motivare

Bank to Basics este proiectul care oferă studenţilor pasionaţi de domeniul bancar oportunităţi de învaţare practică. Pentru mine, proiectul înseamnă pasiune, o echipă minunată şi un domeniu atractiv, pe care îl redecoperim alături de oameni bine pregătiţi, oameni care au succes în cariera şi sunt gata să ne împărtăşească din experienţele lor.”

Miruna Porceanu
Miruna PorceanuResponsabil Logistică și Financiar

„Bank to Basics e proiectul care mi-a oferit o cu totul altă viziune asupra domeniului bancar, proiectul prin intermediul căruia am cunoscut oameni frumoși. Te îndemn să ai curaj să treci de partea cealaltă a ghișeului și să vezi cum se lucrează cu adevărat într-o bancă. Iar unul din cele mai de preț lucruri pe care l-am învățat în echipa de organizare e faptul că oamenii implicați pot face lucruri faine, cu impact.”

Diana Voica
Diana VoicaResponsabil Gamification

„Limitele cel mai greu de depăşit sunt cele pe care, conştient sau nu, ţi le setezi singur. De aceea, facultatea reprezintă doar un strat al vieţii profesionale, dar nici măcar primul. Iar, dacă vrei mai mult de la tine, trebuie să înveţi sa adaugi profunzime. Pentru mine, aceasta înseamnă proiecul Bank to Basics – o oportunitate să investeşti în tine.”

Oana Munteanu
Oana MunteanuReprezentant Logistics&Finance

PARTENERI

Parteneri generali

Parteneri oficiali

Parteneri media

Parteneri educaționali

Parteneri logistici

Sub egida

Hello