DREAM BIG

Acasă

Cover Dream big

Dream Big este ghidul tău în călătoria spre descoperirea celei mai bune versiuni ale tale. Tuturor ni s-a întâmplat să contemplăm la cariera mult dorită sau la pasiunile noastre, însă ne-am lovit de ideea că este un drum lung de parcurs către realizarea visului nostru. 

Scopul celei de-a 7-a este să îți ofere mediul oportun de a te dezvolta pe plan personal prin interacțiunea cu oameni de succes din mediul de business și prin networking cu studenți care îți împărtășesc valorile.

Structura:

Timp de o săptămână, alături de 29 de tineri la fel ambițioși ca și tine și sub îndrumarea unor traineri de succes, vei începe călătoria. Îți vei descoperi misiunea personală, îți vei seta obiective înalte și vei afla mai multe despre valorile tale personale, plecând apoi spre cucerirea idealurilor tale.

Boot Camp-ul va aborda diverse teme: stabilire de obiective, branding personal, leadership, public speaking, autocunoaştere, managementul schimbării.

Dream Big este locul unde pasiunile se întâlnesc și cele mai îndrăznețe visuri devin realizabile! So, dare to Dream Big!

Dream Big logo

Ediții anterioare

Aflat la cea de-a VII-a ediţieDream Big a reunit tineri studenți dornici să iasă din zona de confort și să învețe din experințele de viață ale oamenilor de succes, pe tot parcursul proiectului.


Ediția a VI-a:

Prima etapă, conferința “Dream Talk”, moderată de Andrei Niculae și Gabriel Fereșteanu a reunit în cadrul Hotelului Sheraton peste 200 de studenți curioși care au ascultat poveștile către drumul spre succes ale invitaților noștri: Cristian Onețiu, Mihai Holhoș (Mikey Hash), Zoia Zărnescu, Sergiu Neguț, Alexandru Vesa și Cristian Hossu.

Cea de-a doua etapă a proiectului, “Dreambuilding”, a constat într-o perioadă de Coffee Talks, traininguri și workshopuri destinate celor 30 de participanți Dream Big cu idealuri înalte. Participanții și-au conturat visurile în cadrul celor 9 traininguri și workshopuri, unde alături de oameni de succes au învățat să își seteze obiective, să își găsească misiunea personală și au aflat pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a-și îndeplini visul.

etape-02 etape-04

Cea de a treia etapă a proiectului a fost constituită de perioada de mentorat one-to-one de care s-au bucurat 16 participanți cu idealuri înalte. Aceștia au avut un mentor alături de care și-au construit visul în cadrul unor întâlniri individuale în care și-au pus obiective, și-au răspuns la întrebări și au preluat din experiența profesională și personală a mentorului.

Parteneri oficiali:

Logo CCHBC RO-01nestle_logo_2-300x127

Echipa de proiect:

Echipa Dream big

Înscrie-te

Stay tuned! Se anunță că la sfârșit de martie vor începe înscrierile! Până atunci, urmărește-ne aici…

Contact

Pentru mai multe informații în legătură cu proiectul Dream Big ASER, poți apela oricând la:

Melania Dragoe
Melania Dragoe, Project Manager Dream Big
Telefon: 0760 639 769
Email: melania.dragoe@aser.ro