DREAM BIG

Acasă

Tuturor ni s-a întâmplat să fim în mașină și să privim pe geam, contemplând la viitorul perfect, la cariera mult dorită sau la pasiunile noastre, dar ne-am lovit de gândul că visul nostru este irealizabil. Fie că ne este teamă de eșec, fie că simțim că visul nostru este prea îndrăzneț, ceva ne oprește din drumul nostru către reușită. Aici intervine Dream Big.

ASER vine în ajutorul visătorilor ca tine și anul acesta cu Dream Big, proiectul care încurajează tinerii studenți să iși urmeze pasiunile, oferindu-le resursele necesare pentru a își realiza visurile.

Dacă te afli printre participanții selectați pentru proiect, vei beneficia de o serie de traininguri, workshopuri şi coffee talks în care vei învăța de la oameni de valoare ai business-ului românesc care sunt pașii necesari pentru a ajunge la capătul drumului către visul tău.

Dream Big este locul unde pasiunile se întâlnesc și cele mai îndrăznețe visuri devin realizabile.

Îndrăznește să visezi!

Află mai multe despre noi și despre programul fiecărei etape a proiectului.

Etapele proiectului

I. Conferința Dream Talk – 10 Martie, ora 15:00, Hotel Sheraton (fostul Howard Johnson), Sala Iridium Grand Ballroom

Prima etapă a proiectului constă într-o conferință motivațională, moderată de Andrei Niculae și Gabriel Fereșteanu, unde nume valoroase ale businessului românesc, precum Mihai Holhoș (Mikey Hash), Cristian Hossu, Zoia Zărnescu, Sergiu Neguț și Cristian Onețiu își vor spune poveștile despre drumul lor către succes. Cum fiecare dintre poveștile lor a pornit de la un vis, conferința Dream Talk reprezintă îndemnul de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde iți dorești, dezvoltându-te pe plan personal, prin puterea exemplului.

II. Dreambuilding

Perioada de workshopuri si traininguri constituie etapa de Dreambuilding, în care ai ocazia de a interacționa cu traineri specializați în diferite domenii şi al căror rol este acela de a te îndruma și de a îți arăta fiecare pas către realizarea visului tău.

După ce îți vei cunoaște mentorii la mesele rotunde din cadrul Coffee Talks, în zilele de 15 și 16 martie, urmează trainingurile și worshopurile mult așteptate ce îți vor contura visurile.

Înainte de a porni pe drumul spre visul tău, vei învăța să te înțelegi și să te cunoști pe tine, prin intermediul trainingului Autocunoaștere și inteligență emoțională, susținut de Anne Pleșuvescu, pe 17 martie.

După ce ți-ai format o imagine mai clară asupra propriei persoane, este timpul să înveţi cum să faci schimbări rapide și drastice pentru a îți îmbunătăți stilul de viață și pentru a fi mai aproape de visul tău, prin Managementul schimbării, workshop susținut de Romeo Crețu, pe 21 martie.

Drumul către reușită nu este cu siguranță unul ușor, fapt pentru care este important să reușești să îți organizezi activitățile, astfel încât să fii productiv și să realizezi ceea ce îți propui într-un timp util. Genpact îți sare în ajutor cu trainingul pe Time Management.

Ești invitat în sediul Coca-Cola pentru a învăța de la cei mai buni care este cheia succesului cu ajutorul trainingului Succes – What’s next?, pe 22 martie.

Guts, Intellect, passion or LUCK – Which is the main element of success – este trainingul în cadrul căruia Christo Popov te învață dacă există un element mai important între curaj, intelect, pasiune sau noroc, sau cum să le îmbini astfel încât să realizezi poțiunea succesului, pe 23 martie.

Învată cum să fii liderul propriei tale persoane, ca mai apoi să poți deveni lider al domeniului care te pasionează, participând la trainingul de Leadership Personal, susținut de Dan Berteanu, pe  24 martie.

Dragoș Nicolaescu îți răspunde la întrebările esențiale din drumul tau – Ce?, Cum? și De ce? – prin intermediul workshopului Misiune, Viziune, Valori și setare de obiective, pe 25 martie.

Paul Olteanu afirmă că „brandingul personal este o necesitate specifică oricărui om ce îşi doreşte să fie găsit, recunoscut şi remunerat pentru ce ştie să facă cel mai bine”. Află tot ce trebuie să știi despre imaginea pe care trebuie să o ai, cu ajutorul trainingului de Branding Personal, pe 28 martie

Paul Olteanu activează din 2007 ca senior, trainer şi coach specializat în comunicare, psihologie comportamentală şi procese de transformare.

În prezent dezvoltă şi livrează programe de training şi coaching centrate pe neuroştiinţă, pe înţelegerea structurii personalităţii umane, a emoţiilor ce ne guvernează şi pe evaluarea şi transformarea tiparelor de gândire ce determină comportamentul nostru, la nivel individual sau organizaţional.

 Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanţi din Europa certificaţi în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului şi integrează schimbul zilnic de poveşti scurte cu scopul de a genera transformări personale şi organizaţionale rapide.

Din 2013 Paul este partener în Process Communication Romania şi trainer şi coach certificat în Process Communication Model ®o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecţia şi trainingul echipelor şi în pregătirea discursivă a preşedinţilor americani.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer şi coach PCM din România, lucrând cu peste 800 de profesionişti (manageri în companii naţionale şi multinaţionale, antreprenori, traineri, coachi şi consultanţi) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise (alături de partenerii de la EXEC-EDU).

Anterior, el a ocupat funcţiile de director de comunicare al Universităţii Româno-Americane, Head of Strategy & New Business la agenţia de publicitate Headvertising şi Sponsorship &Marketing Manager pentru Asociaţia MaiMultVerde.

În ultimii 9 ani Paul a dezvoltat programe care cumulează peste 7500 de ore de training, coaching şi consultanţă pe subiecte precum autocunoaştere, psihologia comunicării, public speaking, profilare psihologică aplicată în business, branding personal şi dinamici de grup către publicuri din Europa, America şi Asia.

În paralel cu activitatea de training şi consultanţă, pe parcursul timpului, Paul s-a implicat într-o serie de proiecte educaţionale sau de protecţia mediului şi a colaborat cu organizaţii precum Amgen, AVON, BCR – Erste, BRD, CBRE, CEZ, Garmin, Gothaer, Graffiti BBDO, Heineken, Kubis Interactive, Oracle, OTP Bank, Raiffeisen Bank, SAP, Vodafone, Wrigley.

Paul este online din 1997 şi locuieşte în prima casă 100% independentă energetic din România.

Ajuns la final de drum, te-ai dezvoltat pe plan personal și ai aflat care sunt elementele esențiale ale reușitei. Este timpul să îţi realizezi planul de bătaie, primind informații despre fiecare pas pe care îl vei parcurge de acum înainte, pentru a îți transforma visul în realitate, în workshopul Pașii spre visul tău, susținut de Traian Ispasiu, pe 29 martie.

III. Perioada de mentorat şi coaching

În perioada de mentorat, ce debutează pe 4 aprilie, cei mai implicați 20 de participanți vor beneficia de mentoring 1 la 1 alături de persoane de succes ale mediului economic românesc, în timp ce restul de 15 participanți vor avea parte de sesiuni de coaching în grup.

Iată o parte din mentorii ce vor participa la această etapă a proiectului: 
• Melania Medeleanu- Editor Prezentator FOCUS 23
• Mihaela Feodorof- Owner YOURWAY COUNSELING
• Wargha Enayati- Fondator Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria
• Anne Pleşuvescu- Owner The Inner Compass Romania
Traian Ispasiu- Owner Caffe Tabiet
• Mihai Cima– Co-founder Universum Events
• Mihai Zanţ- Head of Training and Recruitment Veolia
• Adrian Miu- Life Coach
• Anda Luiza- Career Coach
• Cristian Nicolae- Executive Director SoftExpert Mobility
Dan Berteanu- Managing Partner Equatorial
• Andrei Roşu- Atlet şi Manager de Proiect
• Andrei Romanescu- Managing Director la Veeam Software
• Alexandru Vesa- Co-founder Audio Librăria
• Romeo Creţu- People Developer
• Alexandru Molea- Owner Bemore Development

Ediții anterioare

În 2015, s-a desfășurat cea de-a V-a ediție a proiectului Dream Big, ediție ce a adus 180 de participanți în cadrul conferinței și 25 de participanți în proiect.

Etapa 1 – Conferinţa „Pasiunea, noua mea carieră

Conferința, fiind moderată de Simina Toderaș, a adus în fața studenților invitați precum Wargha Enayati – fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria, Dragoș Anastasiu – președinte Eurolines, Dragoș Nicolaescu – CEO at Visionary Business Consultants, Monica Dobroiu – Accenture, Cristian Hossu – cofondator Universum Events..

Etapa 2 – Traininguri & workshopuri

Prin intermediul trainingurilor si workshopurilor, am urmărit să le oferim participanților cadrul oportun pentru conturarea primilor pași în vederea realizării visurilor lor, sub îndrumarea mentorilor.

Trainingurile ce au avut avut loc în ediția anterioară:

  • Inteligență Emoțională – Anne Pleșuvescu;
  • Time Management – Monica Dobroiu;
  • Branding Personal – Paul Olteanu;
  • Leadership Personal – Dan Berteanu
  • Managementul Schimbării – Romeo Crețu.

Workshopurile ce au schimbat viețile participanților:

  • Cum să îți găsești pasiunile și să trăiești toată viața făcând ceea ce îți place – Dragoș Nicolaescu;
  • Misiune, viziune, valori și setare de obiective – Mihaela Feodorof, Octavian Bolocan, Silvia Pantalache, Adrian Miu;
  • Tehnica Disney – Adrian Miu.

Etapa 3 – Perioada de coaching

Cei 25 de participanți au avut ocazia să învețe din experiența coachilor, iar 14 dintre aceștia au beneficiat de coaching individual, ceilalți 11 având parte de coaching de grup.

Mentorii prezenți în cadrul ultimei etape, ce au schimbat viețile studenților înscriși în proiect, au fost: Mihaela Feodorof, Wargha Enayati, Mihaela Medeleanu, Andrei Roșu, Anne Pleșuvescu, Anda Luiza Ștefan, Adelina Badea, Ana Silivas, Dan Berteanu, Anca Petrescu, Mihai Zânt, Adrian Miu, Robert Blaga, Alexandru Molea.

Înscrie-te

Sesiunea de înscrieri în proiect s-a încheiat! Mulţumim pentru numărul mare de aplicaţii!

Contact

Așteptăm mesajele și curiozitățile tale. Ne poți contacta oricând pe www.facebook.com/dreambigaser sau la:

Bogdan Bunea, Project Manager                                          Mădălina Dan, Junior Project Manager

Tel: 0766 876 231                                                                      Tel: 0728 942 395

Email: bogdan.bunea@aser.ro                                               Email: dan.madalina96@gmail.com

Alexandra Dumitrașcu, Responsabil PR

Tel: 0730 673 919

Email: alexandra.dumitrascu96@gmail.com

Testimoniale echipă

,,Suntem un grup de tineri cu visuri frumoase, determinați ca într-o zi acestea să devină realitate. Prin Dream Big, căutăm oameni asemănători nouă, dornici să iasă din zona de confort și să facă primii pași spre visul lor. Ne-am gândit cu mare atenție cum să construim acest proiect astfel încât să fie cât se poate de relevant pentru participanți: conferința motivațională, perioada “Dreambuilding” de traininguri și workshopuri, și, nu în ultimul rând, perioada de mentorat unu-la-unu și coaching de grup. Fă primul pas și înscrie-te în Dream Big !”

Bogdan Bunea

,,Toți avem visuri înalte, însă puțini credem cu adevărat că acestea se pot îndeplini. Proiectul Dream Big te incurajează să visezi măreț prin pășirea în afara zonei de confort. Etapele acestuia te ajută să ajungi la cea mai bună versiune a ta, astfel încât niciun vis nu ți se va mai părea irealizabil.
Pentru mine, Dream Big este un grup frumos de oameni dragi, ce, prin multa pasiune, aduc studenții mai aproape de visul lor.”
 

Mădălina Dan

,,Dream Big nu este un proiect pentru oameni obişnuiţi. Dream Big este pentru oamenii care vor mai mult de la ei, este pentru oamenii care nu au limite, oamenii care au un vis şi un scop în viaţă.
Când spun Dream Big mă gândesc la oameni fericiţi, vise împlinite şi idealuri măreţe. Sunt foarte mândru să fac parte pentru al treilea an consecutiv din echipa de organizare a acestui proiect minunat.”

Paul Maftei

,,Dream Big este proiectul care, prin etapele sale, te ajută să ieşi din zona de confort, să ai curaj să îţi urmăreşti visul şi să treci dincolo de propriile limite. Pentru mine, Dream Big este o familie, o echipă unită, care lucrează la proiect cu pasiune şi drag, un pas important pentru propria dezvoltare şi un continuu proces de învăţare şi autodepăşire. Aplică în Dream Big şi construieşte-ţi, cu ajutorul resurselor din proiect, propriul drum spre materializarea visului tău!”

Cristina Gheorghe

,,Dream Big este pentru oamenii cu esență, aceia care odată ce își dau seama care este visul lor, nimic nu îi mai poate opri. Care este acel vis care odată îndeplinit îți va schimba viața? Eu mi-am pus visul in calendar si i-am dat un deadline, proiectul Dream big! ”

Denis David

,,Întotdeauna am fost o visătoare, însă de cele mai multe ori m-am lovit de temerea că ceea ce îmi doresc este irealizabil. Proiectul Dream Big mi-a intrat în suflet și mi-a dat încredere în mine și în visurile mele. Am înțeles că până și imposibilul este posibil, cât timp la mijloc există voință și multă muncă.
Pentru mine, Dream Big înseamnă curaj, prietenie și muncă alături de oameni pasionați și hotărâți să iasă din zona de confort și să își depășească limitele.”
 

Alexandra Dumitrașcu

,,De când mă ştiu am avut un vis şi de când mă ştiu am vrut mereu să-l ating. Visul meu este ceea ce mă defineşte şi consider că nu mi se aplică numai mie asta. Dream Big este oportunitatea ideală pentru a-ţi transforma viaţă în ceea ce te defineşte şi de a transforma un vis în realitate. Dream Big or die trying!”

Radu Paraschiv

,,Dream Big este o oportunitate frumoasă de care orice student cu un vis măreț ar trebui să profite. Proiectul oferă cadrul perfect pentru desăvârșirea pe plan personal și prin interacțiunea cu oameni de succes, studenții vor putea face primii pași spre cariera mult dorită. Dream Big este pentru mine o familie, un cadru plin de multă voie bună, implicare, responsabilitate, autodepășire, muncă în echipă și momente memorabile alături de oameni frumoși.” 

Melania Drăgoe

,,Pentru mine, proiectul Dream Big înseamnă un viitor acum şi aici. Un viitor care aparţine în totalitate celor ce cred în frumuseţea propriilor visuri.”

Iulian Chivulescu

,,Cu toții visăm, de obicei, credem că aceste visuri sunt imposibile și, de aceea, ele nu ajung realitate. Dream Big este proiectul care te îndrumă, astfel încât imposibilul să devină posibil, iar tu să faci primii păși către a-ți îndeplini visul.

Mădălina Perioc

,,Pentru mine, Dream Big este proiectul care te aduce mai aproape de împlinirea visului tău!” 

Alex Lăban

,,Dream Big înseamnă a visa măreţ, dar, în realitate, este mult mai mult decât atât! Acest proiect îmbină pasiunea ce ne defineşte, curajul ce ne face să pornim spre ideal şi ambiţia ce ne ajută să trecem peste obstacole. Să fii un visător înseamnă să crezi că totul este posibil, să crezi în tine şi în cei din jurul tău.
Fă primul pas şi transformă-ţi visul în realitate!”

Sarah Coteț

,,Tot mai mulți tineri uită să mai viseze sau ajung să renunțe la propriile visuri. Dream Big îi îndrumă spre visul lor, le oferă resursele necesare și îi ajută să ajungă acolo unde își propun. Este un proiect al visătorilor, al oamenilor care nu au limite și care tind către cele mai mărețe obiective.
Pentru mine, Dream Big este mai mult decât un simplu proiect pentru studenți. Este o familie, un loc plin de oameni cu aceleași aspirații și valori. Este cea mai frumoasă experiență trăită alături de cei mai frumoși oameni. Îndrăznește să ai cele mai mărețe visuri și alătură-te visătorilor.
Dream Big este primul pas spre visul tău!”

Edi Iftimia

,,Pentru mine, Dream Big este un fenomen care inspiră oamenii pentru a ajunge mai sus cu visul lor şi prin visul lor. Nu este doar un proiect pe dezvoltare personală pentru că Dream Big realizează mult mai mult de atât. Creează o comunitate de oameni care se inspiră unii pe alţii, care cred unii în alţii, care împărtăşesc tot ce ştiu, ce au şi ce descoperă, care cred cu tărie că doar ei sunt cei de care depinde împlinirea visului pe care îl au. A fi visător este un dar pe care unii nu îl au, iar acest dar te ajută să ieşi din cercul strâmt pe care îl construiesc ceilalţi şi să crezi în puterea visului din tine. Dacă nu visezi, nici nu poţi realiza ceva de care să fii mândru şi împlinit. De aceea, Dream Big este despre a fi pozitiv, încrezător şi curajos şi deopotrivă despre prieteni, succes şi împlinire.”

Iustinia Neagu

,,Cu siguranţă la un moment dat şi tu ţi-ai pus întrebarea : „Cum ar fi dacă visul meu ar deveni realitate?”
Proiectul Dream Big este despre idealuri transpuse în lumea reală şi îţi dă aripi să vezi mai departe de visul tău. Noi te ajutăm, oferindu-ţi cele mai importante resurse pentru a atinge succesul plus un mediu perfect în care să te dezvolţi alături de oameni cu aspiraţii înalte.
Eu deja mă bucur de acest statut, de visător convins, şi sunt determinat să te ajut să visezi la scară largă alături de echipa Dream Big.”

Liviu Harja

,,Dream Big este o poveste! Este povestea oamenilor care, indiferent de obstacole, continuă să viseze şi să lupte pentru visurile lor. Unul dintre scopurile noastre este acela de a te ajuta pe tine să-ţi îndeplineşti visul. Îţi oferim oportunităţile necesare şi îţi punem la dispoziţie workshopuri, traininguri, o perioadă de mentorat, pentru a putea ajunge acolo unde îţi doreşti.
Dream Big, pentru mine, poate fi descris in câteva cuvinte: prieteni, muncă, distracţie, visuri, reuşite!”

Valentina Botea

,,Vis, visuri, s. n. iluzie deșartă; aspirație irealizabilă; dorință arzătoare.
În sens figurat, un vis poate fi privit ca o speranţă neîndeplinită, rămasă numai în plan fictiv. Dacă încerci să oferi un contur visului tău, acesta poate deveni, cel mult, o aspiraţie irealizabilă. Însă, când îţi procuri resursele pentru a-ţi definitiva planul, abia atunci atunci poţi considera că deţii cu adevărat dorinţa de a reuşi.
Dream Big este resursa cea mai la îndemână pentru ca visul tău să treacă de la irealizabil la realizabil, de la o simplă pasiune la ceea ce te defineşte. Dacă vrei să te alături celor visători, dar siguri pe idealurile lor, atunci aplică până pe 11 martie şi lasă-te convins că, pentru tine, nu există un alt plan decât cel care garantează succesul! Visează măreţ!”

Maria Ghenea

,,Dream Big înseamnă pentru mine o nouă provocare, un mod de a mă cunoaște mai bine, de a îmi descoperi limitele, de a mă dezvolta și de a îmi crește încrederea în mine. Mereu mi-a plăcut să visez, să încerc, încetul cu încetul, să transform visurile în realitate, iar Dream Big este proiectul care mă ajută să le aduc la un nivel mai înalt, alături de oameni frumoși și pasionați. Până la urmă, visurile nu sunt altceva decât niște planuri care așteaptă să fie duse cât mai departe posibil. Te provoc să visezi și să vii în Dream Big pentru a face primii pași!” 

Nadine Dumitrescu

,,Încă de mică mi-a plăcut foarte mult să visez, ba chiar îmi trăiam oarecum viaţă prin visuri până când mi-am dat seama că aş putea să îmi îndeplinesc fiecare mic vis. ASER mi-a oferit oportunităţi nenumărate, iar proiectul Dream Big este cel care m-a învăţat că este important ca şi cei din jurul nostru să aibă parte de şanse egale în îndeplinirea unor obiective. Echipa Dream Big asta încurajează, oamenii pasionaţi, devotaţi, ambiţioşi care sunt gata de orice pentru a materializa un vis. Haide în Dream Big şi învaţă să îţi pui bazele visului tău. Crede în tine şi în visul tău!”

Ioana Mîndru

,,Dream Big” este proiectul care te învaţă să crezi în tine, în visurile tale şi care îţi oferă încrederea de care ai nevoie atunci când simţi că nu poţi realiza ceea ce ţi-ai propus. Proiectul “Dream Big” este o oportunitate ce nu merită irosită. Împlinirea visului tău înseamnă voinţă, muncă, ambiţie,curaj şi pasiune aşa că îndrăzneşte să visezi şi luptă pentru visul tău!”

Cătălina Vergelea

PARTENERI

Parteneri generali

Sponsori

Parteneri media

Parteneri logistici

Parteneri educaționali

Sub egida