Blog Elements

You can display blog posts in various ways with the “Blog Post” element/shortcode. You can see one example here and even more at the blog main menu item of this demo.

European Heroes – proiectul european iniţiat de doi români și o finlandeză lansează campania europeană #FindYourLocalHero

Iniţiatorii proiectului „European Heroes”, David Timiş, Anna Saraste şi Alin Grămescu spun că proiectul lor european își propune să stimuleze implicarea civică în rândul tinerilor şi să scoată la iveală eroii din comunitățiile lor. European Heroes cuprinde o serie de interviuri cu tineri din România, Finlanda, Cipru, Belgia, Grecia Germania, Luxembourg şi Polonia. Foarte cool, nu?

Întrebat despre de ce-ul acestei inițiative, Alin Grămescu a declarat pentru ASER România.

“Noi ne dorim să îi promovăm pe acei tineri care au curaj civic, care decid singuri să schimbe o situaţie si care nu fug de responsabilităţi. Fie că este vorba de un student implicat, o tânără care reuşeşte să întreprindă ceva pentru generaţia ei sau un grup care îşi asumă responsabilitatea de a îmbunătăţi ceva. Îi numim “Eroi în aşteptare”. Ei sunt eroi europeni şi merită promovaţi la un nivel european.”

Ce puteți face, voi, cititori ai acestui mesaj?

Nominalizați-vă eroii voștri și haideți să le facem povestea auzită!

Află mai multe detalii despre campania #FindYourLocalHero http://europeanheroes.eu/find-your-local-hero/

David Timiș are o bogată experiență și este implicat în multe acțiuni de promovare a țării. A făcut 4 ani de studii în Scoția și Franța, a fost delegat de tineret al României la ONU, a fost intern la Consiliul Europei și lucrează la Google.

Anna Saraste este o jurnalistă independentă, scrie despre afaceri europene și este pasionată de poveștile de supraviețuire. A lucrat în 14 țări, deoarece îi place să descopere culturi noi și să învețe din fiecare comunitate pe care o cunoaște.

Alin Gramescu este iniţiatorul Iubesc Studenţia şi coordonator de comunicare digitală la CODE Kids România. Acesta a câștigat peste 60 de premii de creație, este pasionat de videojurnalism şi este membru European Youth Press.

Regulament Concurs ASER sponsorizat de KPMG Fii de 10 cu Pegas!

/
KPMG pune sesiunea în mișcare și îți oferă un „mijloc…

Regulament Concurs Lidl – „Study Now, Be Electric Later!”

/
Sesiunea asta, ASER și Lidl îți deschid drumurile către Cluj.…

Despre prietenia dintre zâmbete...

/
”Totul este despre zâmbet”. Nu, nu despre un singur zâmbet,…

De la o generație cu pasiune...

/
”Am pornit cu mii de gânduri un nou an ASERist, printre care…”   A…

Board Games Time - Cele mai cool sufragerii cu jocuri din București

/
Cu toții le știm, cu toții am fost acolo minim o dată. Unii…

BEST Bucuresti te provoacă: Hai la Treasure Hunt!

/
  Ești student în “Micul Paris”, însă nu…