Blog Elements

You can display blog posts in various ways with the “Blog Post” element/shortcode. You can see one example here and even more at the blog main menu item of this demo.

Regulament Concurs ASER sponsorizat de KPMG Fii de 10 cu Pegas!

KPMG pune sesiunea în mișcare și îți oferă un „mijloc de transport” autentic pentru serile de vară. În perioada 11.06.2018, ora 21.30 și 14.06.2018, ora 23:59 se va desfășura pe pagina ASER România un concurs special, la finalul căruia se află o super bicicletă Pegas. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

 

  1.  Să fii student la una dintre universitățile din București.
  2. Să deții un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe pagina de Facebook ASER.
  3. Să lași un comentariu la postarea dedicată concursului, numind un român de nota 10 din istorie sau contemporan.

 

Ce câștigi?

 

KPMG oferă o bicicletă Pegas cu tradiție unui student care a îndeplinit condițiile de participare la concurs (a comentat la postare, numind un român de nota 10). Câștigătorul va fi ales aleatoriu dintre cei înscriși în concurs prin tragere la sorți, în sediul KPMG pe 15 iunie, cu condiția respectării regulamentului concursului.

 

Când afli dacă ai câștigat?

 

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 15.06.2018 pe pagina de Facebook oficială ASER. De asemenea, câștigătorul va primi, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

Limitări

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

ASER își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment. ASER are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Regulament Concurs Lidl – „Study Now, Be Electric Later!”

/
Sesiunea asta, ASER și Lidl îți deschid drumurile către Cluj.…

Despre prietenia dintre zâmbete...

/
”Totul este despre zâmbet”. Nu, nu despre un singur zâmbet,…

De la o generație cu pasiune...

/
”Am pornit cu mii de gânduri un nou an ASERist, printre care…”   A…

Board Games Time - Cele mai cool sufragerii cu jocuri din București

/
Cu toții le știm, cu toții am fost acolo minim o dată. Unii…

BEST Bucuresti te provoacă: Hai la Treasure Hunt!

/
  Ești student în “Micul Paris”, însă nu…

Întâlniri One-to- One cu școli de afaceri de top din lume

/
  Access MBA îți oferă oportunitatea ideală să…