ITprenor

Echipa ITprenor

Testimoniale

„ Întotdeauna mi-am imaginat cum ar fi să fiu următorul Mark Zuckerberg. Aveam idei, energie și un vis măreț. Ce-mi lipsea? Curajul. Asta până când mi-am asumat o provocare uriașă: ITprenor. Să ajut la construirea unui asemenea proiect a fost pentru mine ca și cum aș fi cucerit un teritoriu necunoscut, unde nu trebuia să las primul „Nu” să mă trimită înapoi de unde am plecat. Am reușit să fac asta în momentul în care am realizat că și antreprenorii de succes din domeniul IT fac același lucru. Se avântă în necunoscut și știu că răspunsurile negative pe care le primesc sunt doar uși ce așteaptă să fie deschise cu ambiția lor. ITprenor nu e doar o legenda: e provocarea pe care și-o asumă cei curajoși.”

Diana IordacheProject Manager

„Vorbitul e gratis. Arată-mi codul.”, spune Linus Torvalds. Următorul pas de aici – codul e bun, dar ce-ai de gând să faci cu el? ITprenor este proiectul care le-ar fi făcut celebrilor inventatori viața mult mai ușoară, deoarece face în așa fel încât o invenție, o aplicație, un program, să devină din copilul inventatorului, ajutorul indispensabil al utilizatorului. Am încredere că, foarte curând, voi scoate telefonul din buzunar nu pentru a chat-ui cu prietenii, ci pentru a mă folosi de o aplicație de succes lansată pe piață de un participant la acest proiect.

Mihaela ȚapuMarketing Executive

ITprenor mi-a oferit o nouă perspectivă asupra drumului pe care vreau să îl urmez. Am învățat să îmi valorific potențialul, să nu mă plafonez și să mă las ghidată de pasiune. Prin ITprenor, pe lângă faptul că iei contactul cu domeniul tehnologiei, domeniu care a devenit indispensabil, ajungi să te dezvolți pe plan personal, să îți dorești să urmezi exemplul oamenilor de succes, iar prin participarea la acest proiect îți deschizi calea către un loc alături de aceștia. Ce spui să te lași ghidat de pasiune și să te încumeți să îți programezi viitorul?”

Alina MarinaPR Executive

“Nimeni nu s­-a născut să fie ceva sau cineva anume. Trebuie să ne formăm noi înşine pentru a fi ceea ce vrem să fim” – Franc Bettger

ITprenor este mai mult decât un simplu proiect, acesta este proiectul care te propulsează pe culmi înalte, fiind o adevărată experienţă şi un real progres pentru viitor. ITprenor este OPORTUNITATEA pe care ţi­-o oferim pentru a te putea dezvolta, cât şi pentru a-­ţi vedea visul împlinit. Am spus deja de prea multe ori “este”, şi acest lucru pentru că ITprenor ESTE ACUM, este şansa ta de care trebuie să profiţi la maximum. Proiectul reprezintă cea mai importantă şi completă experienţă de învăţare dusă la un nivel ++.

Laura GrigorițăCommunity Engager

”Programare și antreprenoriat? Da, se poate! ITprenor este o combinație fericită de programare și antreprenoriat, gândire practică și creativă, pasiune, inspirație și o doză sănătoasă de curaj – curajul de a te autodepăși. Chiar dacă proiectul acesta este despre voi și pentru voi, viitorii antreprenori în domeniul IT, pentru mine proiectul a însemnat o echipă de oameni frumoși, creativi și dornici de a munci, alături de care am greșit, dar mai ales am învățat. Sper ca pentru protagoniștii acestui proiect, ITprenor să însemne mai mult decât o experiență de învățare, ci un salt îndrăzneț mai aproape de concretizarea ”dream-app”-urilor lor!”

Daria GîrjuGraphic Design Executive

“Proiectul ITprenor  este despre inovație, tehnologie și antreprenoriat. Este despre puterea de a crede în ideea ta de afacere și de a o concretiza cu succes.  Pentru mine acest proiect înseamnă ocazia excelentă de a fii prezent printre viitorii antreprenori în domeniul IT și de a înțelege încotro se indreaptă trend-ul inovației în aplicații mobile. Așadar, dacă esti un “tech enthusiast” și stii un pic de programare, nu mai sta pe gânduri și hai în ITprenor.”

Gabriel BercoviciJunior Project Manager

ITprenor este pentru mine acea experiență pe care o doresc tuturor, mai exact aș spune că este acea punte de legătură între visurile sau aspirațiile noastre și realitatea ce ne dă mari bătăi de cap. Aș mai putea spune că este vorba de a-ți dori într-adevăr să realizezi ceva mai mult decât ceva cu care suntem obișnuiți. ITprenor este o astfel de invitație, dar cel mai bine aș vrea să las pe fiecare să se provoace singur prin proiectul acesta.”

Ionuț DrăganJunior Account Executive

ITprenor este despre inovație, pasiune și curaj, este despre a-ți lua ideea și a o duce la nivelul următor. Dacă ai cunoștințele necesare de programare, proiectul iți oferă toate celelalte resurse pentru a-ți lansa propriul tău Start-up de succes. După cum îl vad eu, ITprenor este o oportunitate de dezvoltare atât pe partea de IT cât și pe partea de antreprenoriat. Ținând cont de dezvoltarea rapidă a mediului IT, pare o rețetă a succesului. Desigur, succesul depinde și de noi, așa că te provoc să te înscrii în acest proiect. Ce zici, accepți provocarea?”

Cristina UțăDigital Executive
“Proiectul ITprenor reprezintă curaj, ambiție și dorința de a-ți depăși propriile limite.
Dacă domeniul IT se regăsește printre pasiunile tale, ITprenor îți oferă oportunitatea de care ai nevoie pentru a-ți face cunoscută ideea și  șansa de  a o concretiza într-o aplicație folositoare pentru întreaga societate.”
Cosmina MateiSelection Executive

“Pentru mine ITprenor reprezintă oportunitatea de a îmi exterioriza pasiunea pentru tehnologie alături de o echipă cu idealuri comune și scopuri mărețe. Proiectul oferă șansa de a fi în prezența unor persoane cu experiență în domeniul IT, dar și un mod de a dobândi și împărtăși cunoștințe. Trăim într-o societate în continuă dezvoltare în care piaţa IT reprezintă un puternic pilon al economiei, de aceea susțin ideea că trebuie să ținem pasul cu timpul și cu modul în care tehnologia evoluează, iar proiectul ITprenor vine ca un imbold în crearea acestei legături dintre om și tehnologie.”

Dragoș DumitruFinance Executive

“Am avut curajul de a intra în ITprenor deși nu sunt la curent cu toate inovațiile în tehnologie și în domeniul antreprenoriatului. Am făcut acest lucru fiind sigură că vor fi și alți oameni curajoși ca mine, iar aici mă refer la studenții pasionați de businessul în IT, însă care au nevoie de îndrumare din partea specialiștilor. Ceea ce ne aseamănă este dorința de a învață și de a ne autodepăși, iar ITprenor este locul perfect unde putem face acest lucru.”

Iulia NacaJunior Account Executive

Parteneri

Parteneri generali

Parteneri media

Parteneri educationali

Parteneri logistici

Sub egida