Parteneri generali:

Genpact este cel mai mare furnizor internațional de servicii din România, pentru clienți globali. La nivel mondial, cei 70.000 de angajați lucrează în parteneriat cu peste 100 de companii listate în topul Fortune 500. În Europa, Genpact este prezent în România, Polonia, Cehia, Olanda, Slovacia și Marea Britanie.

Suntem prezenți pe piața din România din 2005 și ne-am dezvoltat în timp ca unul dintre cei mai mari angajatori de pe piața româneasca. Serviciile noastre acoperă domenii variate, precum sectorul financiar-contabil, cel de achiziții și contract management, sau cel de suport IT sau consultanța de business. Cei peste 4500 de colegi din centrele Genpact Europa vorbesc 23 de limbi străine și interacționează cu peste 50 de clienți.

Oferim angajaților noștri o structura comprehensivă de training: de la cursuri de limbi străine, până la certificări internaționale și programe special create pentru dezvoltarea competențelor de management și leadership. În 2014 am inaugurat în București Genpact Learning Center, un spațiu dedicat dezvoltării personale și profesionale.

Mediul nostru eclectic de lucru oferă angajaților oportunitatea de a interacționa în fiecare zi cu client și colegi de naționalități diferite. Deși suntem împărțiți în orașe și țări diferite, lucrăm și interacționăm ca o echipă, iar ideea de unitate ne-a ajutat sa devenim un hub performant de servicii. Iar cunoașterea și asumarea acestei valori înseamnă dezvoltare.

Promisiunea noastră pentru angajații Genpact este simpla: “Learn. Grow. Succeed.”. Apreciem entuziasmul și dorința de învățare. Ne plac oamenii care vor să își construiască o carieră și pentru care locul de muncă nu reprezintă doar un job. Venim în sprijinul acestor persoane încă din primele zile în Genpact și îi ajutăm să își atingă potențialul maxim – dovada este rata noastră de promovabilitate internă de 60% pentru anul trecut.

Parteneri oficiali:

Parteneri media:

Parteneri educaționali:

Parteneri logistici:

Sub egida:

Evenimente

Regulament Concurs Genpact - 10 pentru sesiune

ASER și Genpact premiază notele bune și organizează Concursul…

Regulament Concurs 10 pentru sesiune

Regulament Concurs KPMG - 10 pentru sesiune   ASER…

Regulament concurs Veeam

ASER și Veeam Romania premiază studenții în sesiune. La ce…

BPO & SSC by Innovation Leaders

Pe data de 30 mai, Inspire Group în colaborare cu Universitatea…

Regulament concurs Kings of Leon

Regulament concurs Kings of Leon Pentru a-ți premia interesul…

BuzzCamp 17 - Game of Professions

Prima ediție BuzzCamp – Game of Professions din acest an…