Regulament Concurs 10 pentru sesiune

Regulament Concurs KPMG – 10 pentru sesiune

 

ASER și KPMG în România premiază notele bune și organizează concursul „10 pentru sesiune”.

Concursul se desfășoară în perioada 15.06.2017 – 18.06.2017 și constă în oferirea a 2 abonamente duble (General Access Pass) la festivalul Electric Castle, ediția 2017, studenților care au reușit să obțină cel puțin o notă de 10 în sesiunea de vară a anului universitar 2016 – 2017. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

  1.   Să fii student la una dintre universitățile din București.
  2.  Să deții un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe paginile de Facebook ale ASER și KPMG România.
  3.   Să trimiți un mail la adresa office@aser.ro cu un screenshot al notelor de la examene care să dovedească obţinerea a cel puțin unei note de 10 în sesiunea de vară a anului universitar 2016-2017. Se iau în calcul și notele din presesiune, dacă acestea apar în contul personal de student.
  4.     Alături de imagine, în corpul mesajului vei scrie:
  •          Numele și prenumele din actul de identitate;
  •          Adresa de e-mail;
  •          Numărul de telefon.
  1. Să trimiți un comentariu la postările de pe Facebook în care să răspunzi la întrebarea “Cum te pregătești pentru sesiune vs. Cum te pregătești pentru Electric Castle?” și nu uita să dai tag unui prieten pe care l-ai lua cu tine la Electic Castle!

Ce câștigi?

Deoarece noi considerăm că munca studenților de nota 10 merită apreciată și lăudată, KPMG oferă 2 abonamente duble la festivalul Electric Castle participanților care vor fi aleși aleatoriu dintre cei înscriși în concurs, prin tragere la sorți, cu condiția respectării regulamentului concursului.

Când afli dacă ai câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 19.06.2017 pe pagina de Facebook oficială a ASER și KPMG. De asemenea, aceștia vor primi individual într-un mesaj privat informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

Limitări

KPMG își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment. KPMG are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.