Regulament Concurs Genpact – 10 pentru sesiune

ASER și Genpact premiază notele bune și organizează Concursul „10 pentru sesiune”.

Concursul se desfășoară în perioada 21.06.2017 și 25.06.2017 și constă în oferirea a 2 bilete la festivalul Neversea, ediția 2017, studenților care au reușit să obțină cel puțin o notă de 9 sau 10 în anul universitar 2016 – 2017. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

  1.   Să fii student la una dintre universitățile din București.
  2.  Să deții un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe paginile de Facebook ale ASER și Genpact.
  3.   Să trimiți un mail la adresa office@aser.ro cu un screenshot al notelor de la examene care să dovedească obţinerea a cel puțin unei note de 9 sau 10 în anul universitar 2016 – 2017. Se iau în calcul și notele din presesiune, dacă acestea apar în contul personal de student.
  4.     Alături de imagine, în corpul mesajului vei scrie:
  •          Numele și prenumele din actul de identitate;
  •          Adresa de e-mail;
  •      Numărul de telefon.
  1. Să trimiți un comentariu la postările de pe Facebook în care să răspunzi la întrebarea „Tu ce limbi străine cunoști și cu cine ai putea comunica la festival?” și nu uita să dai tag unui prieten pe care l-ai lua cu tine la Neversea!

Ce câștigi?

Deoarece noi considerăm că munca studenților merită apreciată și lăudată, Genpact oferă o invitație dublă la festivalul Neversea participantului care va fi ales aleatoriu dintre cei înscriși în concurs, prin tragere la sorți, cu condiția respectării regulamentului concursului.

Când afli dacă ai câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 26.06.2017 pe pagina de Facebook oficială a ASER și Genpact. De asemenea, acesta va primi individual, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

Limitări

Genpact își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment. Genpact are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.