Regulament concurs Kings of Leon

Regulament concurs Kings of Leon

Pentru a-ți premia interesul acordat în Marea Cercetare, ASER te premiază. La ce ne referim? Intră pe pagina de Facebook ASER România în perioada 22 – 28 aprilie și completează formularul nostru. Apoi, ești la un share și un tag distanță să fii chiar tu norocosul câștigător!

Acesta va fi ales prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai între 18 și 25 ani;
  3. Să ai un cont de Facebook valid;
  4. Să completezi formularul din Marea Cercetare, să distribui o postare publicată pe pagina noastră de Facebook și să dai tag unui prieten care ai vrea să te însoțească la concertul Kings of Leon!

Ce ai de făcut?

Mai simplu decât credeai! Primul pas este să dai like paginii oficiale ASER România. Apoi, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul din Marea Cercetare. Ultimul pas este să distribui o postare a acestei campanii și să dai tag prietenului care ai vrea să te însoțească la concertul Kings of Leon.

Când afli dacă ai câștigat?

Pregătește-te să te distrezi la unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului și fii cu ochii pe pagina de Facebook ASER pe 28 aprilie, când va fi anunțat câștigătorul concursului!

Cum îți revendici premiul?

După ce te vom anunța pe pagina noastră, te vom contacta pe adresa de Facebook oferită.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.