Regulament concurs Veeam

ASER și Veeam Romania premiază studenții în sesiune. La ce ne referim? Intră pe pagina de Facebook ASER România și Veeam Romania în perioada 8 – 11 iunie 2017, înscrie-te la newsletterul Veeam și lasă un comentariu la postarea cu anunțarea concursului care să conțină numele prietenului care ai vrea să te însoțească la festivalul Untold. Astfel, poți câștiga 2 bilete la unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai între 18 și 25 ani;
  3. Să ai un cont de Facebook valid;
  4. Să dai like paginilor de Facebook ASER România și Veeam Romania, să te înscrii la newsletterul Veeam și să dai tag într-un comentariu la postarea cu anunțarea concursului prietenului care ai vrea să te însoțească la festivalul Untold.   

Ce ai de făcut?

Mai ușor decât ți-ai fi imaginat! Primul pas este să dai like paginilor oficiale ASER România și Veeam Romania. Apoi, tot ce trebuie să faci este să te înscrii la newsletterul Veeam. Ultimul pas este să dai tag unui prieten într-un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook ASER România cu anunțarea concursului, alături de care ți-ai dori să mergi la festivalul Untold vara asta. Astfel, te înscrii în cursa spre câștigarea celor 2 bilete, oferite de Veeam, la Untold.

Când afli dacă ai câștigat?

Pregătește-te să câștigi marele premiu și fii cu ochii pe pagina de Facebook ASER și Veeam Romania pe 12 iunie, la ora 19:00, când va fi anunțat câștigătorul celor două bilete la festivalul Untold.

Cum îți revendici premiul?

După ce te vom anunța pe paginile precizate mai sus, te vom contacta pe adresa de Facebook oferită. Apoi, vei merge la sediul Veeam până pe 16 iunie pentru a-ți primi premiul și a face o poză cu partenerii noștri.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

Limitări

Veeam Romania își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment si are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulamentul, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.