Money-free opportunities

 

Bucureștiul este de multe ori pe harta turneelor internaționale, ale concertelor cu artiști renumiți și nu numai, dar în fiecare an, surprinzător sau nu, acest oraș în care îți poți țese o întreagă pânză de visuri este deja gazdă a multor târguri și expoziții, festivaluri de muzică și film, concerte și spectacole dintre cele mai diverse, potrivite pentru toate gusturile.

Cu o reputație de ”cel mai mare centru al evenimentelor din România”, conferințele deschise sunt poate cele mai frecvente evenimente, deoarece aduc împreună oameni cu tot felul de pasiuni. ASER organizează în acest an 3 proiecte BIG pe teme de interes pentru studenți:

Akademics – Orientare în carieră și dezvoltare personală

Ingenius – Marketing, Advertising, PR

Bank to Basics – Domeniile financiar și bancar

La evenimentele noastre aducem profesioniști din domeniile prezentate mai sus și poți face networking pentru a-ți însuși din experiența lor. Fii la curent cu ce va aduce ASER anul acesta pe pagina noastră facebook.ro/ASERomania, dar și aici pe blog!

Connect Hub sau  Impact Hub completează această lista oportunităților, fiind gazde a numeroaselor evenimente de networking și business pe care le susține printr-un spațiu minunat amenajat.

Atelierul Digital este o altă oportunitate gratuită, inițiativa Google România și susținută de Fundația Leaders. Ai acces la tutoriale gratuite de marketing online pentru a obține aptitudinile digitale de care ai nevoie ca să îți crești afacerea sau cariera și poți participa la trainingurile livrate de specialiști Google  pe tot parcursul anului. Obține o certificare recunoscută de toți angajatorii europeni pe atelieruldigital.withgoogle.com

Femei pe Mătăsări – un festival care are loc anual pe strada Mătăsari numărul 17, stradă care va fi închisă pentru trei zile de altfel, pentru acest eveniment. Bucureştenii vor putea participa la concerte, spectacole de teatru, prezentări de modă, expoziţii, dezbateri şi evenimente artistice și toate pentru a pune în valoare puterea frumuseţii, frumusețe din care se nasc idei ce schimbă lumea.

Street Delivery „închide strada pentru mașini și o deschide pentru oameni”. Arhitectură, urbanism, arte  vizuale, societate, ecologie, ateliere în aer liber, teatru, dans, film, muzică… Să mai continui?

Creative Fest – festival dedicat artei și culturii urbane din România organizat de creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, promite trei zile de creativitate, distracție și muzică, sporturi extreme, magii culinare, picturi 3D, toate cu acces gratuit bineînțeles. Până la urmă… pentru că arta și cultura ar trebui să fie gratuite, nu-i așa?

Sper că te-am convins deja că Bucureștiul e plin de aventuri pentru toată lumea. Fii pe fază când au loc următoarele pentru că, trust me, cel mai bun sfat deprins din primul meu an de studenție este Caută oameni, nu oportunități, creează-ți contexte pentru că cea mai frumoasă perioadă a vieții tale se concentrează în acești 3 ani de studenție.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!