Regulament Unilever

Regulament Concurs Unilever – Sticker Hunt

 Februarie   2018

 

ASER și Unilever îți premiază munca pe care o depui în perioada sesiunii și organizează Concursul “Sticker Hunt”.

Concursul se desfășoară în perioada 06.02.2018 și 10.02.2018, ora 23:59 și constă în oferirea unui Kindle. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

  1. Să fii student, cu vârsta cuprinsă între 18 – 24 ani, la una dintre universitățile din București.
  2. Să deții un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe pagina de Facebook ASER.
  3.   Să dai like și share paginilor de Facebook ASER și Unilever Careers.
  4. Să trimiți o poză făcută de tine, a unui sticker GOLD,  în comentariile de la postarea de pe Facebook a concursului.
  5. Să trimiți un mail la adresa madalina.gulerez@unilever.com cu un screenshot al notelor de la examene care să dovedească obţinerea a cel puțin unei note de 10 în această sesiune. Se iau în calcul și notele din presesiune, dacă acestea apar în contul personal de student.
  6.  Alături de imagine, în corpul mesajului vei scrie:
  •         Numele și prenumele din actul de identitate;
  •         Adresa de e-mail;
  •         Numărul de telefon.

Ce câștigi?

Unilever oferă un Kindle studentului care va fi ales aleatoriu dintre cei înscriși în concurs, prin tragere la sorți, cu ajutorul platformei Woobox, cu condiția respectării regulamentului concursului, deoarece noi considerăm că munca studenților de nota 10 merită apreciată și lăudată.

Când afli dacă ai câștigat?

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 11.02.2018 pe pagina de Facebook oficială ASER. De asemenea, acesta va primi individual, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

Limitări

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

Unilever își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment. Unilever are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!