BUZZCamp 19 – City of BUZZCamp

Cel mai longeviv eveniment dedicat tinerilor din România aniversează 10 ani de la prima ediție

BuzzCamp reunește pentru a 19-a oara zeci de angajatori şi mii de participanţi în cele mai mari opt orașe din România. Pe 16 şi 17 martie, la Hotel Parliament, BUZZCamp invită studenții și proaspeții absolvenți din București, la cea mai nouă ediție, cu tema The City of BUZZCamp, pentru o întâlnire cu angajatorii lor preferați. Tinerii din București au șansa să participe la seriile de conferințe și workshop-uri, care au scopul  să le ofere un preview al viitorului lor profesional și chiar să le aducă jobul mult visat. De altfel, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii  BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.

 

Noua ediţie BUZZCamp va fi punctul de start în carieră pentru mii de studenți si proaspăt absolvenți din toată țara. Vor fi prezente companii precum TELUS International, Generali, ECDL, Carrefour, Euroministorage. Tinerii care vor să aplice pentru un job in cadrul acestor companii vor fi ajutați într-o mare măsură de sfaturile și “secretele” oferite de reprezentanții companiilor din cadrul evenimentului.

 

Mai mult, participanții vor primi, în cadrul conferințelor sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top. La eveniment vor fi prezenți în calitate de speakeri :

 

  • Florin Hulea este Recruitment Specialist la una dintre cele mai mari companii internaționale, TELUS. Va oferi sfaturi tinerilor pasionați de Resurse Umane, detalii din industrie, dar și aspecte importante care ajută la construirea unei astfel de cariere.
  • Christian China Birta are 12 ani experiență în domeniul social media. Această experiență profesională este reprezentată de organizarea a peste 100 de workshopuri (în mediul online) pentru diverse evenimente, însă și de implicare  în blogosferă, lansând cea mai mare platformă blogger contest, intitulată BlogalInitiative.ro.
  • Adrian Niculescu este în momentul de față antreprenor iscusit , speaker motivațional entuziast, blogger, sculptor de mentalitati, dar si proferor la Academia de Hairstyling “Adrian Niculescu”, din Bucuresti.
  • Andrei Cosuleanu face parte din board-ul “Let`s Do It, Romania!” și este unul dintre oamenii cheie ai celei mai mari mișcări sociale din România.
  • Alexandru Unguru este actor, regizor, acting coach și dramaturg. A fost implicat în proiecte cinematografice de lung-metraj, a creat spectacole precum Köln, Nenumitul Edi Cârlan, Declick.
  • Cezar Stefan-Jinga este trainer, fiind inițial bodybuilder profesionist. Ulterior a dorit să găsească un echilibru între corp, minte și suflet și a devenit scriitor și speaker pe partea de dezvoltare fizică, personală și spirituală.

 

Fiecare dintre cei menționați anterior vor prezenta un speech despre parcursul lor profesional și vor oferi tinerilor sfaturi utile, interesante, dar si tips & tricks din diverse industrii, pentru a ajuta la formarea parcursulului profesional dorit de participanți.

 

Vino și tu în lumea BUZZCamp să devii cetățean de onoare! Aplică pentru rezidență și explorează orașul carierei, în care vei fi vecin cu ambasadori care îți pot influența semnificativ viitorul!

 

Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul https://goo.gl/nwxhun .

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *