Nu uita că ai fost ASER!

”Nu uita că ai fost ASER!” – așa a început o altă seară #unforgettable: ASERiada. O seară în care lacrimile au dansat cu pași ușori pe chipurile noastre, o seară în care zâmbetele nu au uitat să ne mângâie obrajii calzi de atâta emoție și o seară în care, atât juniorii, seniorii, cât și alumnii, nu au uitat că au fost o parte din ASER.

 

Același vis ne-aduce aproape.

Totul era un vis. Sute de siluete îmbrăcate în rochii sau costume, asemenea unor prinți și prințese, au dat contur acestui vis prin fiecare scânteie pe care au adus-o într-o zi ploioasă de martie, la Palatul Parlamentului. Ei zâmbeau, se țineau strâns de mâini, emanau emoție prin fiecare privire sclipitoare, ei se îmbrățișau și povesteau despre… ASER la 20 de ani.

Fiindcă aici nu spunem “eu”, ci spunem “noi”, orice ar fi.

Și noi eram parte din vis. Visul, care semăna cu o poveste. Povestea noastră, a ASERiștilor. Am fost alături unii de alții în fiecare moment, ne-am susținut și nu am renunțat nicio secundă la ceea ce ne dorim. Am învățat ce înseamnă prietenia sau pur și simplu să ne ajutăm unii pe alții, fără să așteptăm nimic în schimb decât un zâmbet sincer drept mulțumire. Am învățat cum să ne autodepășim și cum să devenim cea mai bună versiune a noastră. Am descoperit că doar împreună putem să ne învingem temerile și că niciun balaur nu ne va doborî pasiunile. Am realizat că în ASER nu există ”eu”, ASER suntem noi!

Am pornit pe-un singur drum, trăind momentele la fel.

Așa cum fiecare poveste are eroii ei, și ASERiada a avut proprii săi eroi. Juniori, lideri, alumni, fondatori, parteneri, artiști, fotografi… într-un cuvânt ”pasiune”. Împreună am pus încă o cărămidă lângă celelalte zeci, sute, mii de cărămizi #unforgettable din castelul nostru de pe strada Frumoasă. De 20 de ani construim momente, povești, amintiri, emoții, experiențe, iar acum…

”E timpul meu s-ajung departe.”- ASER

Povestea merge mai departe pe străzile frumoase.Tot ce a fost și ce am simțit de fiecare dată când ne-am reîntâlnit, ne încurajează să ducem totul la alt nivel. Să excelăm în pasiune și în realizări care îl vor ajuta pe ASER să ajungă la peste 40 de ani de povești spuse în orice moment, la lumina palidă a unui foc și alături de sunete de chitară…și prieteni.

Același vis ne-a adus, ne-a ținut și ne va purta mereu alături pe unii de ceilalți! Fiecare din noi este ASER. Tu cine ești?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!