Se trezește cam târziu. Poate că aseară a văzut mai multe episoade ale serialului său preferat decât trebuia… Își face repede o cafea, mica doză de energie de dimineață ce îi oferă atâta plăcere. După ce o savurează, își îmbracă cu grijă costumul, cel de astronaut, firește. Casca o pune ultima, ea îl leagă pe el, studentul doritor de cunoaștere și de autodepășire, de un univers magic, un univers în care creativitatea lui este văzută la adevărata ei valoare și în care el simte că se poate afirma – Universul Marketingului.

Cu toate că la început șovăia puțin, fiind poate temător, acum viața lui s-a schimbat total, a luat cursul ei natural. El știe acum specialiști din domeniile ce îi plac cel mai mult (Marketing, PR, Digital, Social Media, Advertising și Branding) și nu îi mai este frică să le abordeze pentru că ei vor fi acolo cu răspunsuri și sfaturi la orice întrebare. Mai mult, a și lucrat cot la cot cu ei, le-a vizitat birourile cu ocazia Open Day-urilor și s-a simțit ca și cum ar fi ajuns acasă.

Cel mai mult i-au plăcut provocările. Atunci când primea un task inima parcă îi bătea mai tare și era dornic să-l finalizeze cât mai repede. Dar nu-l ducea la bun sfârșit în grabă, el analiza, cerceta, uneori era autodidact, dar poate cel mai important, lucra foarte bine în echipă. Chiar dacă uneori lucrurile păreau să nu se lege, el persevera și în cele din urmă reușea să conceapă o soluție perfectă. (Nimeni nu a spus că domeniul creativ este unul ușor.) Se simte împlinit, mulțumit de rezultatele sale și este mereu gata de următoarea provocare.

La sfârșitul zilei, după ce a cutreierat și și-a îmbogățit cunoștințele, își dă obosit costumul jos. Însă oboseala nu este una obișnuită, este cea a unui student ce a reușit să atingă un nou nivel de pregătire și care ar repeta experiența de 1000 de ori. Casca o pune pe noptieră, să-i fie alături, iar a doua zi pornește din nou printre miile de galaxii ce cuprind stele de informații, constelații de cunoaștere și supernove de creativitate.

Un singur lucru nu îi place – să exploreze singur universul pe care îl prețuiește atât de mult. Acum el este în căutare de noi astronauți pricepuți pe care îi va învăța tot ce știe, le va arăta ultimele sale descoperiri și alături de care va porni într-o nouă misiune. Alătură-te și tu călătoriei, pregătește-te de lansare. Completează acest formular și vei ajunge la bordul cunoașterii.

Universul te așteaptă!