Despre prietenia dintre zâmbete…

”Totul este despre zâmbet”. Nu, nu despre un singur zâmbet, ci despre mai multe. De fapt, ”Totul este despre zâmbete”. Cutia zâmbetelor.

 

Așa cum un zâmbet începe cu un rid mic în colțul gurii, continuă cu un surâs, apoi capătă culoare, așa a fost și povestea ei. Cine ne povestește? Omul care aduce zâmbete la cutie.

”Conceptul de cabină foto a apărut în România în 2015. În prima parte a anului 2016, am văzut la un prieten cabina foto – o cutie din lemn, lucrată manual, care avea un decupaj dreptunghiular și unul rotund – apoi, în august 2016 se regăsea la mine în sufragerie. Se uita la mine și puteam să îi văd acele mici riduri din colțuri care se ridicau spre a forma un surâs.

 

Ca orice parcurs, mai există și momente grele, printre care începutul. Succesul rezultat din luptele cu birocrația pentru a-mi deschide o firmă care să activeze legal, a fost suficient pentru a prinde curaj. Nu doar curaj, ci și încredere, dedicare, dorință de dezvoltare și pasiune.

 

Pregătirea mea în telecomunicații m-a ajutat să înțeleg mai bine sistemul de funcționare, partea de software fapt pentru care, încă din primele zile, m-am gândit la un upgrade al cabinei foto. La începutul anului 2017 a apărut a doua cabină, urmând și a treia, în sistem de francizare, în Ploiești. Sub efectul bulgărelui de zăpadă care se rostogolește la vale, ideea mea de business a început să prindă contur, reușind să contractez eveniment după eveniment. A fost momentul când cabina foto a avut primul surâs plin de culoare.

 

Cu puțin sprijin, am reușit ca în noiembrie 2017 să schimb substanțial imaginea cabinelor foto, un nou design, site, înlocuirea imprimantelor cu cele mai noi din domeniul printării fotografiilor, totul pentru a oferi clienților un produs finit de calitate, pentru că totul rămâne în fotografii.

 

După o extindere reușită a business-ului, am adus și în București zâmbete, în ianuarie 2018. În prezent Cutia Zâmbetelor numără șapte cabine foto, dintre care 2 în sistem franciză, peste 100 de evenimente private, 8 evenimente publice peste 10 000 de poze printate și, cel mai important pentru noi, feedback 100% pozitiv din partea clienților după evenimente. Pot spune că surâsul s-a transformat acum într-un zâmbet care îi ”molipsește” pe toți cu bucurie și amintiri de neuitat.”

ASER și Cutia Zâmbetelor s-au cunoscut la Gala Proiectelor, eveniment prin care am celebrat toate momentele de anul acesta, alături de oamenii dragi care ne-au sprijinit și încurajat spre dezvoltare. Pe cei care ne fac să zâmbim mereu îi puteți găsi aici:  http://cutiazambetelor.ro/ și aici: https://goo.gl/oQqC1Z .

 

Zâmbetul tău este la fel de #unforgettable ca al nostru? 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *