Regulament Concurs Lidl – „Study Now, Be Electric Later!”

Sesiunea asta, ASER și Lidl îți deschid drumurile către Cluj. Concursul “Study Now, Be Electric Later!” te aduce mai aproape de celebrul Castel Banffy, la unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii, Electric Castle. Concursul se desfășoară în perioada 05.06.2018 și 09.06.2018, ora 23:59 și constă în oferirea a două invitații duble la Electric Fesitival și cazare în zona de camping special amenajată. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

  1. Să fii student, cu vârsta cuprinsă între 18 – 24 ani, la una dintre universitățile din București.
  2. Să deții un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe pagina de Facebook ASER.
  3. Să dai tag în comentariul postării unei persoane cu care vrei să mergi vara asta la Electric Castle.

Ce câștigi?

Lidl oferă două invitații duble la Electric Castle și cazare în zona de camping amenajată celor 2 studenți (cel care a comentat și cel care a fost adăugat prin tag în comentariu) care vor fi aleși aleatoriu dintre cei înscriși în concurs, prin tragere la sorți, cu ajutorul platformei random.org, cu condiția respectării regulamentului concursului.

 

Când afli dacă ai câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 09.06.2018 pe pagina de Facebook oficială ASER. De asemenea, cei doi vor primi individual, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

Limitări

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

Lidl își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment. Lidl are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!