Regulament Concurs ASER & EY – „Festivalul studenției tale”

La început de an universitar, ASER și EY te trimit la cel mai cunoscut festival de muzică din lume. Concursul „Festivalul studenției tale” te pregătește deja de perioada festivalurilor, pentru că știm că deja duci dorul verii. Concursul se desfășoară în perioada 08.10.2018 – 14.10.2018, ora 23:59 și constă în oferirea unei invitații duble la UNTOLD 2019. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

  1. Să fii student la una din facultățile din București;
  2. Să deții un cont de Facebook cu date reale pentru a fi la curent cu condițiile concursului postate pe pagina de Facebook ASER;
  3. Să dai LIKE paginii ASER
  4. Să dai FOLLOW contului de Instagram ASER
  5. Să lași un comentariu la postarea dedicată concursului, numind un prieten cu care ai vrea să mergi la UNTOLD.

Ce câștigi?

EY oferă o invitație dublă la UNTOLD 2019 celui care va fi ales aleatoriu dintre cei înscriși în concurs, prin tragere la sorți, cu ajutorul platformei random.org, cu condiția respectării regulamentului concursului.

Când afli dacă ai câștigat?

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 16.10.2018 pe pagina oficială de Facebook ASER. De asemenea, acesta va primi, într-un mesaj privat, informațiile necesare pentru a intra în posesia premiului.

Limitări

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

ASER își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment. ASER are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!