Fă din iarnă un festival la ASER Winter Fair!

Iarna reprezintă acea perioadă a anului în care iți dorești să stai la fereastră și să te uiți la jocul fulgilor de nea care acaparează tot orașul cu emoția sărbătorilor. Este vacanță, îți dorești un mic răgaz înainte de stresiune și te deconectezi de la task-urile cotidiene, gustând din delicioasele bucate de sărbători, alături de prieteni și familie. Cu siguranță te gândești și la căldura verii, îți este dor de mare, de festivaluri și ești nostalgic pentru că mai este mult până la vacanța așteptată de toată lumea… .

 

💡Dar cum ar fi să trăiești experiența de festival și în perioada sărbătorilor de iarnă?💡

 

Festivalul ASER te invită pe scena grandioasă a târgului digital de sărbători de iarnă, ❄️ASER Winter Fair❄️. Poarta s-a deschis, line-up-ul este stabilit, iar tu poți să explorezi căsuțele care te vor înconjura cu magia sărbătorilor în această perioadă feerică a anului. Ca să nu ratezi vreo etapă a experienței tale sau să te pierzi prin mulțime la ASER Winter Fair, îți oferim o hartă care te va purta spre cele mai inedite locuri pe care ai putea să le vizitezi în vacanța de iarnă:

Christmas Flavours 🍭 ☕

Vei simți mirosul specific bucatelor de sărbători încă de la intrarea în târg. Misterul cu care este învăluită această căsuță îți va aduce aminte de spiritul crăciunului autentic, ca pe vremea bunicilor, și te va introduce în lumea magică a Crăciunului prin aburii dansatori ai vinului fiert și prin gusturile irezistibile ale scorțișoarei și portocalei. Turta dulce poți să o iei la pachet și să o savurezi înainte de examenele din sesiune, ca să te încarci cu multă energie și să ai încredere în forțele proprii.

Casa de fericire 😃 🤗

Fericirea este cheia succesului și a unui stil de viață armonios. Mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, fericirea este un sentiment aparte, care te ghidează pe toată durata iernii. De la momentul desfacerii cadourilor în dimineața de Crăciun, până la momentul ciocnirii paharelor de șampanie la miezul nopții de Anul Nou, fericirea este cea care te apropie de spiritul sărbătorilor de iarnă și te apropie de oamenii dragi. Trecând pe la această căsuță, vei putea să iei și doza optimă de fericire pentru anul care vine, dar, totodată, să o oferi și persoanelor dragi ție. Ce poate fi mai frumos decât să dăruiești fericire în luna cadourilor… .

Fabrica de „Mulțumesc” 🙏

Această oprire îți va aduce aminte de cea mai puternică unealtă pe care o deține omul… . Fie că este „Thank you!”, „Muchas gracias!” sau, pur și simplu, „Mulțumesc!”, acest cuvânt unește oamenii și ne oferă oportunitatea să fim recunoscători față de persoanele dragi din viața noastră. Mai ales la sfârșit de an, este important să ne arătăm gratitudinea față de cei care ne-au fost alături și ne-au ghidat în povestea frumoasă, dar și cu obstacole, a anului ce a trecut. Fabrica de „Mulțumesc” îți va oferi metoda perfectă prin care să aduci un zâmbet pe buze spiridușilor din viața ta, și anume să rostești formula magică: Mulțumesc!

Caruselul cu emoții 🎠

Ultima oprire din acest târg, înainte să ieși pe poarta ce te călăuzește spre anul care vine, este și cea care se ivește în zare încă de când ai pășit în lumea magică a ASER Winter Fair. Vei fi copleșit de sclipirea pe care acest carusel o are, însă, misterul constă în faptul că te va încălzi prin emoțiile pe care le degajă. Vei fi purtat spre euforia Crăciunului, ca mai apoi să fii cuprins de bucuria și fericirea cu care vei rămâne mult timp de acum înainte. Îți va aduce aminte de inocența copilăriei, când nu aveai griji și Crăciunul era cel mai așteptat moment al anului, datorită magiei cu care împodobeai bradul și a nopții de ajun când îl așteptai pe Moș Crăciun. Spre finalul călătoriei în acest carusel, vei fi cuprins de nostalgie, aducându-ți aminte de bucuria sărbătorilor de iarnă petrecute când erai un copil. Înainte să te îndrepți spre poarta de la ieșirea din târg, vei fi cuprins de speranță și încredere pentru anul care vine.

 

Așadar, căsuțele te așteaptă să le descoperi, iar tu ai ocazia de a trăi una dintre cele mai emoționante și așteptate experiențe ale iernii. Intrarea este liberă: tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de Facebook ASER și Instagram și să ni te alături în caruselul târgului nostru digital, ❄️ASER Winter Fair❄️.

 

În ce vibe te îmbraci pentru o iarnă de neuitat?

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!