Regulament concurs EY – „Up in the sky with EY”

ASER și EY au găsit o metodă de a le face studenților o sesiune mai plăcută. La ce s-au gândit? Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER România în perioada 22-25 ianuarie 2019, să dea like paginii de Facebook EY Careers România și la postarea care dă startul concursului, să eticheteze un prieten căruia ar vrea să ii ofere o experiență la înălțime.

Premiul câștigat va fi o plimbare cu balonul oferită de partenerii noștri.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  1. Să fie student la una dintre universitățile din București;
  2. Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 ani;
  3. Să dețină un cont de Facebook valid;
  4. Să dea like paginii de Facebook EY Careers și la postarea concursului tag prietenului care ar vrea să-i fie alături în această experiență.

Care sunt regulile?

Este simplu! Participanții trebuie să dea like paginii oficiale EY Careers, și să eticheteze un prieten la postarea de pe pagina de Facebook ASER România care anunță concursul.

Când se extrage câștigătorul?

Dupa înscrierea în concurs, studenții se pregătesc in continuare pentru examene și pe 26 ianuarie la ora 12:00 pe pagina de Facebook ASER se va  afla câștigătorul plimbării cu balonul.

Cum îți revendici premiul?

După ce o să anunțăm câștigătorul premiului,acesta va fi contactat pe Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă câștigătorul nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedura de validare.

Limitări

EY Careers România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!