Regulament concurs – Swipe la plictiseală cu Unicredit

REGULAMENT CONCURS UniCredit

 

ASER și UniCredit au găsit o metodă de a le face studenților sesiunea mai plăcută. La ce s-au gândit? Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER România în perioada 28-31 ianuarie 2019, să dea like paginii de FacebookASER Româniași la postarea care dă startul concursului, să răspundă printr-un  comentariu la întrebarea „Ce contează pentru tine?” urmat de tag-ul unui prieten.

Odată înscris va avea șansa să câștige unul din cele două abonamente Premium Netflix, valabile un an de zile.

 

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  1.   Să fie student la una dintre universitățile din București;
  2.   Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 ani;
  3.   Să dețină un cont de Facebook valid;
  4.   Să dea like paginii de Facebook ASER Româniași la postarea concursului tag unui prieten urmat de răspunsul la întrebarea menționată în paragraful anterior.

 

Care sunt regulile?

Este simplu! Participanții trebuie să dea like paginii oficiale ASER România, și să eticheteze un prieten urmat de răspunsul la întrebarea „Ce contează pentru tine” la postarea care anunță concursul.

Fiecare participant va avea dreptul la un singur comentariu, în care va da tag unui singur prieten.

 

Când se extrage câștigătorul?

Dupa înscrierea în concurs, studenții se pregătesc in continuare pentru examene și pe 1 februarie la ora 10:00 pe pagina de Facebook ASER se va  afla câștigătorii abonamentelor Netflix.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce o să anunțăm câștigătorul premiului,acesta va fi contactat pe Facebook. În săptămâna 4-8 februarie vor fi invitați la sediul UniCredit să își revendice premiul, urmată de o poză pentru a imortaliza momentul.

 

Dacă câștigătorul nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedura de validare.

 

Limitări

UniCredit România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!