Regulament concurs – La Therme cu P&G

ASER și P&G au găsit o metodă de a le face studenților o sesiune mai plăcută. La ce s-au gândit? Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER România în perioada 2-5 februarie 2019, să dea like paginii de Facebook P&G Careers România și la postarea care dă startul concursului, să eticheteze un prieten căruia ar vrea să ii ofere o zi de neuitat.

Premiile ce vor putea fi câștigate sunt vouchere pentru o zi la Therme oferite de partenerii noștri.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  1.   Să fie student la una dintre universitățile din București;
  2.   Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 ani;
  3.   Să dețină un cont de Facebook valid;
  4.   Să dea like paginii de Facebook P&G Careers și la postarea concursului tag prietenului care ar vrea să-i fie alături.

Care sunt regulile?

Este simplu! Participanții trebuie să dea like paginii oficiale P&G Careers, și să eticheteze un prieten la postarea de pe pagina de Facebook ASER România care anunță concursul.

Când se extrage câștigătorul?

După înscrierea în concurs, studenții se pregătesc în continuare pentru examene și pe 6 februarie la ora 10:00 pe pagina de Facebook ASER se va  afla câștigătorii voucher-ilor.

Cum se revendică premiul?

După ce o să anunțăm câștigătorul premiului,acesta va fi contactat pe Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

 

Dacă câștigătorul nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedura de validare.

 

Limitări

P&G Careers România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *