Top 3 evenimente în 2019

Pentru că perioada stresantă din anul studențesc a trecut, ce zici să aruncăm o privire la ce mai fac ASERiștii. Încărcați cu energie, cu zâmbete calde și plini de entuziasm, #ASERpeople ți-au pregătit surprize noi anul acesta. Dacă până acum ai fost obișnuit cu proiectele noastre de tradiție, Akademics și Ingenius, în perioada următoare, vei ramâne surprins de seria de evenimente ce abordează următoarele subiecte: Inovație și Intraprenoriat, Artificial Intelligence&Machine Learning și Vlogging.

 

Anul acesta ASER este despre și mai multă descoperire și explorare, iar noi îți oferim încă trei contexte la care să iei parte alături de noi. Căutăm, propunem idei, discutăm, creăm, descoperim, călătorim și inovăm. Fie că ești deja pasionat, vrei să afli lucruri noi sau fie că vrei să te specializezi într-unul dintre domenii, evenimentele ce vor avea loc în perioada următoare sunt o oportunitate de neuitat pentru a evolua și a-ți extinde orizontul.

 

De ce să te întâlnești cu noi la aceste evenimente?

  • vei avea parte de niște experiențe inedite prin structurile evenimentelor care se bazează pe dinamism
  • vei lua contact cu medii și domenii noi, vei ieși din zona de confort și vei avea parte de contexte de socializare
  • vei descoperi atât domenii care sunt în plină ascensiune, dar și care sunt cunoscute de tine
  • dacă ești un explorator de cultură și curiozitatea te-a adus aici, vei avea oportunitatea de a te întâlni direct cu specialiștii din fiecare domeniu pentru a afla cât mai multe
  • dacă ești familiarizat sau specializat într-unul dintre domenii, vei avea ocazia de a-ți aprofunda cunoștințele
  • vei lua contact direct cu multe companii partenere și vei beneficia de oportunități de angajare

 

De vreme ce ești un pasionat al mediului de business, ASER te provoacă să iei parte la primul eveniment, pe tema Inovație și Intraprenoriat. Dacă ești o fire creativă, cu o imaginație bogată, dornic să aduci un plus de valoare în jurul tău, dar și încrezător în sine, acesta este locul potrivit pentru tine. Mai multe detalii vei afla în perioada următoare, așa că stai cu ochii pe noi.

 

Interesat de tehnologie, inteligență artificială și de partea digitalizată care a acaparat o mare parte din ceea ce ne înconjoară? Dacă da, atunci te așteptăm în primăvară la cel de-al doilea eveniment ce va avea drept temă Artificial Intelligence & Machine Learning. Pătrunde într-o lume a roboților, computerizată, plină de cifre și de descoperiri inedite și pășește alături de noi spre propria ta versiune 3.0.

 

Nu te grăbi prea mult, pentru că ultimul eveniment te va surprinde cum nu te aștepți. Subiecte de actualitate, diversitate și originalitate și, nu în ultimul rând, YouTube. Evenimentul cu tema Vlogging va închide seria din acest an, așa că dacă îți place să împărtășești idei cu alți oameni, dacă ești creativ, original, dacă vrei să începi un business în domeniul acesta sau pur și simplu urmărești alți vloggeri, te așteptăm să ne distrăm împreună și să conturăm o experiență de neuitat.

 

Ce zici, ne vedem la #ASERevents?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!