Techstorm: Let’s focus on A.I.

Tehnologia este într-un continuu proces de update, iar câteodată, chiar te gândești cum să ții mereu pasul cu trend-urile din domeniu. Până și smartphone-ul de pe care citești acum articolul acesta este revoluționat de la an la altul. Poate fi dificil să te acomodezi cu noile schimbări…

Dar cum ar fi să afli totul despre tehnologie în doar câteva ore?

ASER intră din nou în scenă, de data aceasta cu cel de-al doilea eveniment din seria ASER Events, Techstorm. Primul nostru eveniment ce abordează tema inteligenței artificiale în mediul economic românesc, te așteaptă să iei contact cu noile tendințe în materie de tehnologie, la ora actuală. De la gadget-uri care ne fac munca mai ușoară, până la mașinării care impactează felul în care operează companiile,  aceste subiecte de discuție vor fi pe buzele tale atunci când vei intra în lumea Techstorm. Vei afla totul despre era digitalizată și impactul pe care îl are asupra mediului de business de la companii de succes, care inovează cu ajutorul tehnologiei:

Step 1:  IBM, cel mai important jucător în materie de tech din România și lider pe piață a produselor IT la nivel mondial, îți aduce pe scenă 3 speakeri ce îți vor face intro-ul în Techstorm. Vei trece prin istoria inteligenței artificiale și vei continua cu felul în care compania folosește tehnologia Machine Learning în business-urile lor.

Step 2: Ernst & Young, unul dintre cei mai de succes furnizori de servicii de audit, fiscalitate, asistență în tranzacții și afaceri, îți va oferi tips & tricks despre cum operează tehnologia astfel încât să atingă inovația în companie. EY te va ghida spre perspective asupra digital-ului și cum să evoluezi și să rămâi în pas cu trend-urile din domeniu.

Step 3: Inteligența artificială impactează până și cele mai mari companii producătoare de alimente și băuturi răcoritoare. Ultimul pas din acest event îți este condus de către Pepsico, care îți va prezenta cum se îmbină tehnologia cu marketing-ul și ce direcții ia aceasta în mediul economic românesc.

Pe lângă noile tendințe în tehnologie, Techstorm este evenimentul care îți oferă mai mult decât atât. Ai ocazia să intri în contact cu oameni care au aceleași pasiuni ca ale tale, să afli informații noi într-un mod cool și accesibil și să discuți direct cu unele dintre cele mai importante și influente companii din zona digitalizată.

Tehnologia nu este doar despre coduri, roboți și diverse gadget-uri despre care nici nu știi. Este despre felul în care se detașează și evoluează companiile pe piață, ce le face să se diferențieze între ele și cum le ajută instrumentele high-tech să inoveze. Așadar, hai la Techstorm și fă upgrade cunoștințelor tale. Te așteaptă multe alte surprize pe care le vei descoperi, completând formularul de înscriere: https://bit.ly/2CzTsSV . Nu îți face planuri pe 8 aprilie, pentru că echipa Techstorm te așteaptă la Hotel Caro, la ora 15:30!

 

Ești pregătit pentru o doză de tech?

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!