Turn your creativity into reality with Ingenius!

Imaginație, creație, dinamism, comunicare, strategii și trenduri. Rezumatul tuturor acestor substantive este produsul ASERist, aflat la a-VI-a editie, Ingenius.

 

Povestea Ingenius a început în 2014, moment în care ASER a luat decizia de a încuraja o nouă direcție profesională, marketingul, care în prezent este în continuă expansiune. 2015 a venit cu o schimbare, un nou concept a fost introdus proiectului. De atunci și până astăzi, Ingenius cuprinde o parte esențială a acestui domeniu, advertisingul.

Anul acesta, Ingenius te aduce cu un pas mai aproape de realitatea marketingului. Proiectul își propune să îți activeze toate simțurile. Ne place să îl numim un accelerator de învățare informală în sfera creativă, cuprinzând o parte esențială a universului marketingului modern – comunicarea: advertising, branding, online marketing și PR.        

În 2019, Ingenius este despre a-ți transforma ideile în realitate. Explozia de informații pe care o avem pregătită este modelată sub forma a trei etape: Creative Networking, Creative Discovery, Creative Marathon.

 

Tip 1: “Marketingul se hrănește cu idei!” – Raluca Grigoriu

 

Pe data de 18 aprilie, te vei împrieteni cu vibe-ul Ingenius prin evenimentul Ads Night. Vom afla împreună ce se află în spatele campaniilor de advertising, care sunt tendințele și, bineînțeles, aflăm despre prețioasele insight-uri ale campaniilor.

Tip  2: Marketingul este comunicare printr-un dialog, nu printr-un monolog.

 

Atfel spus, tutorii ce vor apăsa butoanele de start ale etapei „Creative discovery” și vor fi parte a dialogului sunt:

  • Creație: Simona Suman @MRM/McCann
  • Creative Thinking: Noaptea Târziu
  • Client Service & Strategie: Mia Munteanu @Marks
  • Digital: Dragoș Smeu @Mavericks
  • PR: Roxana Diba & Marina Constanda @Golin România
  • Advertising: Arpad Rezi @Main Stage the Agency

Îți vom alimenta curiozitatea printr-un open day în departamentul de marketing Lidl.

La finalul acestei etape, atât tutorii (trainerii), cât și echipa nebună din organizare, își dorește să te conecteze cu tot ce este nou în acest domeniu.

 

Tip 3: „Marketing is telling the world you’re a rockstar.” – Robert Rose

 

În etapa maratonului, tu vei fi rockstar-ul care își va cânta ideile prin note proprii, rezolvând în echipe un brief real. Acest maraton creativ urmărește să asigure contextul perfect pentru a te pregăti mediului dinamic. Aici este surprinsă cel mai bine esența domeniului și cerințele care vin odată cu el.

“Good content isn’t about good storytelling. It’s about telling a true story well.” – Ann Handley

 

Ingenius este o poveste îmbrățișată de oameni care doresc să ofere, să primească, să împărtășească și să valorifice la maxim tot ce are de oferit marketingul prin acest proiect.

În categoria acestor oameni intră și echipa de organizare de anul acesta. Ne place să ne numim IngeniUS, familia extra-cringe-crazy-bold IngeniUS. Împreună spunem povestea Ingenius, o transmitem mai departe, o schițăm cu personalitatea fiecărui membru și creăm locul propice unde ideile tale pot sări cât de sus și cât de tare pot.

 

Curioși din fire, am stat de vorbă cu câțiva oameni din echipă care au încercat să găsească o definiție a creativității proprii și să ne împărtășească sursele din care aceștia se inspiră.

 

Creativitatea pentru mine înseamnă găsirea unor soluții simple care nu sunt tocmai la îndemână și care se transformă în rezolvări ale unor probleme complexe” – Octavian Moraru, HR & Sales Executive, Team Ingenius 2019

Mă inspir foarte mult din poze, reclame, muzică, pagini de Instagram, tot felul de aplicații și site-uri relevante pentru viziunile mele.” – Andreea Sîrbu, Social Media & HR Executive, Team Ingenius 2019.

Uitându-mă la lumea din jur, consider că inspirația poate veni de unde nu te aștepți. All you gotta do is be present.” – Antonio Dinca, Project Manager Ingenius 2019.

Tu cum ți-ai descrie creativitatea?

 

SMART. FUN. CRAZY. DEZVOLTARE. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele cu care, atât foști participanți, cât și echipa de organizare, au descris proiectul. Te lăsăm pe tine să completezi descrierea de anul acesta.

Ingenius este acea etapă care va aduce un plus de valoare minților pline de idei. Ingenius este locul unde vei descoperi oameni faini prin intermediul cărora vei crea realitate din creativitate.

 

Ce-mi doresc în momentul ăsta este ca fiecare membru din echipă și fiecare participant să se simtă atât de wow pe cât este și la final să trăim cu toții the reality we made from our creativity.” – Antonio Dincă, Project  Manager Ingenius 2019.

Hai să colorăm împreună experiența Ingenius! Înscrie-te până pe data de 21 aprilie, completând formularul de înscriere: http://bit.ly/2G4x8mm!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!