Cu pasiune sau deloc!

Fie că ai un examen care te stresează, un job de care te-ai săturat sau, pur și șimplu, o săptămână încărcată, mereu te întorci la ce îți place: la pasiunea ta. Toți avem o pasiune sau un hobby, un lucru pe care îl facem fără să ne uităm la ceas și de care nu ne mai săturăm.

Pasiunea și creativitatea sunt doi termeni care definesc foarte bine ASERiștii. Fiecare dintre noi are câte o pasiune, la care ne întoarcem întotdeauna. Unii și-au construit treptat o carieră din această pasiune. Alții încă își dezvoltă activitățile făcând ceea ce le place, dar cert este că asta ne unește pe noi: pasiunea.

 

Adrian dă sunet vieții sale prin clapele de pian, făcând mereu ceea ce îl pasionează – muzica.

„Nu îmi găsesc cuvinte să pot descrie relația mea cu muzica. Am ajuns să iubesc pianul din întâmplare și mă bucur că mi-am găsit dragostea. De la pianul din dormitor, am ajuns să reprezint muncă mea în fața României, cât și România pe scenele internationale. Asta am făcut-o din dragoste pentru muzică. În momentul de față am dus iubirea pentru muzică într-un grup restrâns de prieteni care împărtășim aceeași pasiune – Trupa The Targets. 6 prieteni din liceu care s-au găsit în București. De la  trupa de cover-uri prin anii de liceu, am evoluat și anul asta scoatem un album. Am sacrificat totul pentru muzică și voi continuă să fac asta pentru pasiunea mea! ” (Adrian Popescu, Sales Executive și muzician)

 

Ramona vede altfel viața prin obiectivul Canon-ului său, pe care îl pornește cu aceeași pasiune încă de când l-a cumpărat.

„ Fotografia? Hmm, fotografia este o modalitate prin care vezi lumea altfel. Îți alegi ce vrei să priveșți, ai puterea de a modifică în diferite perspective ceea ce vezi și poți opri timpul în loc oricând. Fotografia pentru mine înseamnă contemplare, emoție și naturalețe. Fără ea nu ar mai există amintiri. ” (Ramona Tătaru, Photo-Video Specialist, @art_r_photography)

         

 

Robert își exercită la maxim creativitatea și pasiunea sa pentru Marketing atunci când realizează o campanie, sau pur și simplu când deschide laptop-ul.

   

Mereu am mers pe principiul că nu poți să îți găsești o pasiune, ci pasiunea te găsește pe tine. Ei bine așa a fost și în cazul meu. Pasiunea m-a găsit în ASER, m-a găsit în momentul în care nu știam ce să fac cu viața mea. De ce sunt pasionat de Marketing? Ei bine, mereu m-au atras domeniile complexe, în care niciodată nu poți spune că ai descoperit totul, domeniile în care niciodată nu poți spune că “ai mai făcut asta exact la fel.
De multe ori mă văd ca o pasăre, o pasăre ce niciodată nu vrea să aterizeze pentru că nu vrea să rămână în loc. Iar dacă eu sunt acea pasăre, Marketingul pentru mine este precum cerul, este nelimitat, este atât de lung și de lat pe cât pot eu să îl explorez zburând. ” (Robert Pîrnuță, Marketing Leader)

 

 

Diana dă culoare vieții sale prin entuziasmul făță de pictură și desen, lucruri la care nu va renunța niciodată.

„Pasiunea de a desena… cum am descoperit-o și când? Am stat puțin să mă gândesc la asta. Adevărul este că mereu am știut că pot și că îmi place să desenez, de-abia când am trecut de vârsta copilăriei am realizat că eu chiar am o pasiune pentru așa ceva și am început să investesc mai mult timp în asta. Este ceva care îmi vine în mod natural și simt că mă definește într-un fel sau altul. Nu am tehnica perfectă, nu am eu cele mai frumoase picturi/desene, însă asta înseamnă de fapt o pasiune: să o faci din pură și sinceră plăcere.” (Diana Filip, HR & Graphic Design Executive)

 

Cu pasiune sau deloc! Dacă consideri că încă nu ți-ai găsit o chemare, nu fii dezamăgit! Ai tot timpul din lume să explorezi, să cauți, să trăieșți lucruri noi și să ieși din zona de confort. Mai devreme sau mai târziu, sigur îți vei da seama de acel lucru care îți place cel mai mult să îl faci. Cel mai important este să nu renunți și să îți trăiești visul în continuare!

Fă ce faci cu pasiune, sau fă-ți o pasiune din ce faci! Perseverența, răbdarea și încrederea sunt elemente cheie care îți vor asigura un viitor din hobby-ul tău. Este normal ca de la un anumit punct îți dorești să-ți câștigi traiul din pasiunea ta – eu cel puțin așa aș defini succesul. Profită de fiecare lucru și ia ce e mai bun din orice faci!

Îți voi lăsa aici câteva resurse inspiraționale:

Pe tine ce pasiune te face să simți că trăiești?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!