Regulament concurs Veeam

ASER și Veeam vin în ajutorul studenților, pentru a le face sesiunea mai ușoară! Cum vor face asta? Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER România în perioada 6-9 iunie 2019, să exploreze pagina Career at Veeam Software ( https://careers.veeam.com/ ), să dea like paginii oficiale de facebook Veeam și paginii ASER România și primei postări a concursului și să eticheteze în comentarii un prieten cu care și-ar dori să meargă la film.

 

Premiul ce va putea fi câștigat este un voucher VIP la film, pentru 2 persoane, pentru câștigător și un prieten de-al său.

 

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  1.       Să fie student la una dintre universitățile din București;
  2.       Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 ani;
  3.       Să dețină un cont de Facebook valid;
  4.       Să intre pe pagina https://careers.veeam.com/

 

Care sunt regulile?

 

Nimic mai simplu! Participanții trebuie să dea like paginii oficiale Veeam și paginii ASER România, like la prima postare a concursului, să viziteze pagina https://careers.veeam.com/ și să eticheteze un prieten la postarea de pe pagina de Facebook ASER România care anunță concursul.

 

Când va fi ales câstigătorul?

 

După înscrierea în concurs, studenții se pregătesc în continuare pentru examene și pe data de 10 iunie 2019, la ora 12:30, pe pagina ASER România, va fi anunțat câștigătorul campaniei.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce o să anunțăm câștigătorul premiului,acesta va fi contactat pe Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă câștigătorul nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedura de validare.

 

Limitări

 

Veeam România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!