Regulament concurs Unicredit

ASER și Unicredit vin în ajutorul studenților, pentru a le face sesiunea mai ușoară! Cum vor face asta? Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER România în perioada 19-22  iunie 2019, să exploreze pagina http://unicredit.talentspotting.com, să lase un comentariu în care sa spună de ce poziții de joburi regăsite pe pagină ar fi interesați, dea like paginii ASER România și primei postări a concursului și să eticheteze în comentarii un prieten cu care și-ar dori să meargă la festival.

Premiul ce va putea fi câștigat este un bilet dublu la Untold, full access, pentru câștigător și un prieten de-al său.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  1. Să fie student la una dintre universitățile din București;
  2. Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 ani;
  3. Să dețină un cont de Facebook valid;
  4. Să intre pe pagina http://unicredit.talentspotting.com

Care sunt regulile?

Nimic mai simplu! Participanții trebuie să dea like paginii ASER România, like la prima postare a concursului, să viziteze pagina http://unicredit.talentspotting.com, să lase un comentariu în care sa spună de ce poziții de joburi regăsite pe pagină ar fi interesaț, și să eticheteze un prieten la postarea de pe pagina de Facebook ASER România care anunță concursul.

Când va fi ales câstigătorul?

După înscrierea în concurs, studenții se pregătesc în continuare pentru examene și pe data de 23 iunie 2019, la ora 12:30, pe pagina ASER România, va fi anunțat câștigătorul campaniei.

Cum îți revendici premiul?

După ce o să anunțăm câștigătorul premiului,acesta va fi contactat pe Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă câștigătorul nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedura de validare.

Limitări

Unicredit România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!