Start your Journey with ASER

Ești gata de călătoria studenției tale, dar nu știi încotro sa te indrepti? Cum ar fi ca anii tăi de facultate să fie mai mult decât monotonia cursurilor și a seminarelor?

 

Pentru a avea parte de o experiență inedită în studenție, ai nevoie la tine doar de dorința de a crește și de pasiunea de implicare. În rest, totul este pregatit, iar aventurile te așteaptă!

ASER este pregătit să îți ofere cele mai autentice momente din studenția ta, destinația fiind chiar dezvoltarea ta. Printre numeroase arii, proiecte și evenimente, poți să dai start spre cea mai bună versiune a ta. Până să trăiești la maxim această perioadă din viața ta, ți-am pregătit o serie de pași prin care o să treci alături de ASER.

 

1. What to learn?

În ASER, vei putea sa iți descoperi cele mai mari pasiuni, iar diverse domenii te așteaptă sa le experimentezi, cum ar fi Marketing, Public Relations, Human Resources, Sales, Logistics & Finance. Totuși, traseul skill-urilor tale nu se oprește aici. Poți să vezi ce înseamnă dezvoltare strategică, leadership, project management și event planning. 

 

2. Where to go?

Bineînțeles, toate aceste roluri vor fi cele care te vor ajuta să construiești cele mai cool proiecte și evenimente marca ASER. Din vaste domenii şi tematici, ASER îți pregătește și anul acesta oportunități de dezvoltare, pliate pe dorințele tale. Uite care sunt acestea:

Akademics este un proiect de tradiție aflat la a XV-a ediție și abordează tematica „Skills of the Future”. Direcția principală este de a oferi studenților un contact cu mediul de business actual, prin intermediul unor Bootcamps, Open Days și a unei Biblioteci vii. Akademics se va desfășura în luna martie 2020.

Ingenius este un proiect aflat la a VII-a ediție care abordează tematici de marketing și advertising. Direcția principală a proiectului este de a oferi studenților know-how din domeniul de marketing și o experiență inedită, asemănătoare unei agenții de advertising, prin intermediul unor Learning Days, Open Days și a unei Biblioteci vii. Ingenius se va desfășura în  luna aprilie 2020.

ASER Events, aflat la a II-a ediție, îți pregătește două evenimente, și anume: Inov’up, ce are ca tematică inovația și intraprenoriatul, și TrendIn, ce te introduce în lumea vlogging-ului și a tendințelor din Influencer Marketing

 

3. Let’s have some fun!

Dezvoltarea ta este principalul obiectiv al nostru, însă comunitatea ASER este alături de tine sa te îndrume spre cel mai potrivit traseu în studenția ta. Călătoriile sunt motive pentru a-ți face prieteni pe viață și fii sigur că în ASER vei cunoaşte tineri entuziaști ca tine. Împreună vom creşte și ne vom distra la maxim, iar momentele de la petreceri și din teambuilding-uri vor fi de neuitat. 

 

4. Who’s behind us?

Pe lângă distracții și networking intern, vei interacționa cu numeroși oameni din mediul de business, angajați ai companiilor partenere și personalități cu renume care îți vor împărtăși experiențele lor și îți vor dezvălui insight-uri din domeniile în care lucrează. Cine știe, poate că aceasta esta scânteia de care ai nevoie pentru a-ți alege ce profesie vrei să urmezi pe viitor. 

 

 

How to Start your Journey?

 

Pasul 1: Înscrie-te până pe 13 octombrie 👉🏻  https://rb.gy/6eda09👈🏻.

Pasul 2: Stay tuned pe pagina de Facebook ( https://www.facebook.com/ASERomania/ ) și pe cea de Instagram (https://instagram.com/aserbucuresti?igshid=1wl6o6zxh2cnr ) pentru a-ți pregăti starterpack-ul experiențelor ASER.

Pasul 3:  Fii gata de experiența studenției tale, alături de ASER!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!