Regulament Concurs EY

Anul acesta, ASER și EY doresc să le aducă studenților o imagine de ansamblu, de la înălțime, a sesiunii pentru a le spori motivația și entuziasmul. Cum facem acest lucru? Printr-un concurs al cărui premiu este o plimbare de neuitat cu balonul. Studenții trebuie să dea like paginilor de Facebook EY Careers și ASER România, apoi să acceseze pagina de Facebook ASER România în perioada 24 – 27 Ianuarie 2020, să dea like postării care anunță concursul și tag la 2 persoane dornice să-i însoțească în această aventură, printr-un comment.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să deții un cont de Facebook valid;
  4. Să dai like paginilor de Facebook EY Careers și ASER România;
  5. Să dai like postării de pe ASER România care dă startul concursului și tag la 2 persoane care ar vrea să împărtășească această experiență cu tine, printr-un comment la postare;

Când se va alege câștigătorul?

După înscriere, studenții se vor concentra în continuare asupra sesiunii iar pe data de 28 Ianuarie 2020, ora 20:00, în cadrul unui video pe pagina de Facebook ASER România se va afla câștigătorul acestei experiențe memorabile.

 

Cum intri în posesia premiului?

După ce vom anunța câștigătorul, acesta va fi contactat pe Facebook de un reprezentant al concursului pentru a stabili detaliile referitoare la ridicarea premiului.

Dacă în decurs de maxim 24 de ore de la anunțarea câștigătorului, acesta nu poate să fie contactat, nu acceptă premiul sau refuză furnizarea informațiilor necesare ridicării acestuia, premiul revine următorului menționat, urmând aceeași procedură de validare.

 

Limitări

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice altă încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată a participantului din concurs și imposibilitatea înscrierii acestuia în viitoarele concursuri organizate de ASER și partenerii săi.

EY Careers și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și au dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs, înainte de a desemna un câștigător.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!