Concurs Virgin Radio România

Regulament Concurs Virgin Radio

Cu ocazia sesiunii de iarnă, ASER împreună cu Virgin Radio România doresc să aducă un boost de motivație tuturor studenților. La ce ne-am gândit? În perioada 29.01.2020 și 01.02.2020 se va desfășura un concurs al cărui premiu extraordinar nu este nimic altceva decât un memorabil salt cu parașuta pentru două persoane oferit de către partenerii noștri de la Virgin Radio.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să deții un cont de Instagram valid;
  • Să dai follow pe Instagram paginii oficiale ASER România;
  • Să dai follow pe Instagram paginii VirginRadioRomania iar în postarea care dă start concursului, da tag unei persoane dornice să împărtășească această experiență cu tine;
  • Să dai share postării pentru concurs într-un Instastory cu tag-urile @aserbucuresti și @virginradioromania

Când se va afla câștigătorul?

Extrem de repede! Imediat după încheierea perioadei de înscriere o să se desfășoare tragerea la sorți, mai precis pe data de 02.02.2020, ora 18:00, iar câștigătorul va fi anunțat printr-un story pe Instagram pe pagina ASER România.

Cum intri în posesia premiului?

După alegerea câștigătorului, acesta o sa fie contactat pe Instagram pentru a fi pus la curent cu detaliile ridicării premiului.

Saltul cu parașuta va fi facilitat de către Virgin Radio România în perioada mai-iunie.

Dacă în decurs de 24 de ore de la postarea story-ului care anunță câștigătorul, acesta nu poate fi contactat, refuză premiul sau nu furnizează datele necesare ridicării acestuia către un reprezentant al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, urmând aceeași procedură de validare.

Limitări

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat in comunicarea despre acest concurs sau orice altă încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată a participantului din concurs și imposibilitatea înscrierii acestuia în viitoarele concursuri organizate de ASER și partenerii săi.

Virgin Radio România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și au dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs, înainte de a desemna un câștigător.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!