Start-up Your Knowledge with Inov’Up

Antreprenoriat, intraprenoriat, inovație – trei coordonate complexe care nu au fost explorate pe deplin. Inov’Up este evenimentul ideal pentru a descoperi necunoscutul din mediul de business și a afla insighturi dintr-o lume a afacerilor care este în continuă dezvoltare. Așa că, hai să vezi cum va decurge primul eveniment al acestui an din seria produselor marca ASER! 

 

EXPLORE DAY #1

Prima zi a evenimentului este dedicată intraprenoriatului. Aceasta va începe cu o deschidere oficială și va continua cu o activitate interactivă. Mai exact, pentru a descoperi informații cheie din spectrul intraprenoriatului, participanții se vor împărți pe grupe în funcție de culoarea brățărilor primite la intrare. Astfel, ei își vor începe explorarea în cadrul bibliotecii vii alături de un ASERist care îi va coordona pe parcursul activității. După aproximativ o oră și jumătate în care studenții au ocazia să afle lucruri noi despre intraprenoriat, ei își vor înscrie CV-urile într-un concurs unde pot avea șansa să intre în echipa partenerilor noștrii, EY și Veeam. Înscrierile vor fi urmate de aflarea câștigătorilor la tombola CV-urilor, iar apoi va avea loc debateul dintre Sergiu Neguț și Monica Cadogan. Cei doi speakeri vor dezbate ideea de intraprenoriat în mediul de business din propria experiență pentru a ajuta tinerii să descopere o altă latură a lumii afacerilor.

 

EXPLORE DAY #2

Cea de-a doua zi va avea ca subiect antreprenoriatul. Deschiderea evenimentului va fi oficiată de către Mike Costache. Explorarea va continua cu ajutorul lui Felix Pătrășcanu care ne va povesti despre parcursul său ca antreprenor. După ce vor afla mai multe insighturi din perspectiva unui businessman, tinerii vor participa la un concurs unde pot câștiga vouchere din partea Answear. După o pauză bine meritată, vor discuta cu Laurențiu Bănescu, Mircea Matei, Eugen Dubălaru și Alexandru Diaconu pentru a vedea cum funcționează mediul de business românesc. Evenimentul se va închide printr-un interviu cu Raluca Radu și o sesiune de Q&A, decernarea premiilor fiind ultima activitate la care studenții vor participa.

Ce așteptări au membrii echipei ASER Events de la Inov’Up?

Brîndușa Voica, Logistics & Finance și Organisational Culture executive: Eu cred că evenimentul va fi o oportunitate pentru studenți să afle mai multe lucruri despre mediul de business românesc, pentru parteneri să interacționeze cu viitorul work force al României și pentru noi, organizatori, să evoluăm și să ne pregătim pentru un viitor.

Maria Olaru, Logistics & Finance si PR executive: Am așteptări foarte mari de la evenimentul nostru, Inov’Up, pentru că știu câtă muncă și pasiune se află în “rețeta” lui. Sper ca studenții să primească informațiile de care au nevoie, iar scopul nostru să fie atins, dar cel mai important lucru, sper să se distreze și să guste din vibe-ul nostru ASERist. 

Alexandra Bălan, Organisational Culture și Social Media executive: Sper ca studenții să se bucure pe deplin de Inov’Up pentru că am depus eforturi foarte mari și am lucrat mult. Ne-am implicat 100% pentru a avea un rezultat pe masura așteptărilor noastre. Îmi doresc ca participanții să interacționeze cu noi și cu invitații noștri, iar la finalul evenimentului toată lumea să fie cu zâmbetul pe buze și să știe că au învățat ceva nou.

Alexandru Jiglaru, Sales si Logistics & Finance executive: Abia aștept să văd rezultatele muncii noastre și sunt foarte entuziasmat să văd cum tot procesul de organizare al acestui eveniment o să fie un succes. Vreau sa mă bucur de Inov’Up alături de cea mai cool echipă.

 

Inov’Up este ocazia perfectă pentru tine să observi cum inovația în mediul de business este un factor important când vine vorba de intraprenoriat și antreprenoriat. Cele două domenii complexe așteaptă să fie explorate, iar evenimentul nostru este momentul potrivit ca tu să faci acest pas și să le descoperi secretele. #innovateyourself

Înscrie-te până pe data de 2 martie, ora 23:59, ca să rămâi la curent cu noutățile din mediul de business românesc. Formularul îl găsești AICI.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!