Akademics – The clear view of business

Negociere, gândire analitică, problem solving și creativitate – patru abilități importante ce vor fi exploatate la maxim în Akademics. Proiectul îți va dezvălui o imagine cât mai clară asupra mediului de afaceri și îți va oferi insight-uri din lumea business-ului.

Anul acesta, Akademics este despre business şi autocunoaştere, despre dezvoltare şi networking. Proiectul te aduce mai aproape de obiectivele tale şi îți oferă contextul perfect pentru a-ţi dezvolta skills of the future. Este genul de experienţă care îți dă motivarea de care ai nevoie pentru a-ți urmări cele mai ambițioase aspiraţii.

Mediul de afaceri este mai clar ca niciodată. Leadershipul, antreprenoriatul, managementul și vânzările sunt unele dintre subiectele ce vor fi abordate de către personalități importante din lumea business-ului.

Drumul cunoașterii este format din cinci etape: autocunoaștere, setare de obiective, învățare accelerată, networking cu companii şi networking cu specialiști. Fiecare te va conduce spre o versiune îmbunătățită de a ta.

 

1

Autocunoaștere prin Self-Assesment Workshop

Autocunoaşterea este un pas important în drumul spre succes. Ghidat de Florin Glinţă, vei învăța să te analizezi și să îți evaluezi corect abilitățile. Pentru a căuta în continuare oportunităţi de creştere, este important să realizezi ce anume vrei să îmbunătățești la tine. Acest workshop îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

 

2

Setare de obiective prin Smart Objectives Workshop

 

În această etapă vei învăţa cum să îţi definești într-un mod clar obiectivele personale. De asemenea, o să afli cum să concepi cel mai bun plan de acțiune pentru a le atinge.

 

50% done
0%

 

3

Învățare accelerată prin Bootcamp

 

Acum este momentul sa îți dezvolți abilitățile de comunicare și public speaking. Totodată, ai oportunitatea de a lucra alături de alți studenți spre atingerea unor obiective comune. Prin traininguri susţinute de specialiști, îți vei dezvolta abilitatea de negociere, gândire strategică, problem solving și creativitate. Petru Caibulea, Liviu Cadariu, Giorgiana Vlăsceanu și Radu Glonț îți vor fi alături în această experienţă a cunoașterii. Această etapă este ocazia perfectă de a lucra într-un mod practic în echipă și de a-ţi atinge obiectivele.

 

4

Networking cu companii în cadrul Open Day

 

Cu ajutorul partenerilor noștri, vei avea ocazia de a lua parte la sesiuni de Company Talk și training. Ele vor fi susținute de specialiști cu experiență ce îți vor împărtăşi insight-uri prețioase din cadrul companiilor.

 

5

Networking cu specialişti în Biblioteca Vie

 

Biblioteca Vie îţi oferă şansa de a pătrunde în lumea leadershipului, antreprenoriatului, managementului și vânzărilor. Astfel, vei fi ghidat de oameni cu experiență ce îți vor dezvălui toate secretele acestor domenii. Roxana Szekely, Monica Cadogan, Viorel Asaftei şi Cătălin Stancu sunt cei care îți vor oferi o imagine actualizată a mediului de business. Tot în această etapă, va avea loc jurizarea task-ului şi alegerea echipelor câștigătoare.

 

Akademics nu este un simplu proiect, este o experienţă ce îţi dă curajul să te descoperi cu adevărat. Îţi poate aduce schimbare și chiar o direcție spre un viitor plin de succes. Totodată, este contextul ideal prin care poți să pătrunzi în mediul de business și să afli secretele lui.

Înscrie-te până pe data de 28 aprilie, ora 23:59, pentru a obține o imagine clară asupra mediului de business! AICI găseşti formularul!

 

100% done
0%
1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] proiect din seria proiectelor ASERiste de anul acesta a fost Akademics, ce a oferit o imagine mai clară asupra mediului de business. Acum dăm startul celui de-al doilea […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *