Regulament | Giveaway DodoPizza

ASER și Dodo Pizza au găsit o metodă prin care să facă statul acasă mai puțin plictisitor şi mult mai savuros. La ce ne-am gândit? Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER România în perioada 29 aprilie -1 mai 2020, să dea like paginii ASER România și follow paginii de instagram @dodopizzaromania și să lase un comentariu la postarea care dă start concursului, împreună cu un tag pentru 2 persoane cu care și-ar dori să împărtășească această experiență de relaxare.

Premiile ce vor putea fi câștigate sunt 2 abonamente anuale la Dodo Pizza. Câștigătorul abonamentului va primi lunar, în mod gratuit, o pizza mare de 35 cm de la Dodo Pizza, în baza unui cod promoțional.                                                                                                                          

Abonamentul nu funcționează împreună cu combo-urile și cu alte promoții.   

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși la concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  • Să locuieşti în București sau Braşov;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Facebook;

Să dai like la pagina de Facebook ASER România și follow paginii de instagram @dodopizzaromania apoi tag la 2 persoane dornice să împărtășească această experiență cu tine printr-un comment la postarea care dă start concursului de pe pagina de Facebook ASER România;

Când se va alege câștigătorul?

Foarte repede! Imediat după încheierea perioadei de înscriere, va avea loc extragerea, mai precis pe data de 1 mai, ora 16.00 pe pagina de Facebook ASER România.

Cum îți revendici premiul?

După ce o să anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă câștigătorul nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

Limitări

Dodo Pizza România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *