Ingenius – Oraşul Marketingului

Primul proiect din seria proiectelor ASERiste de anul acesta a fost Akademics, ce a oferit o imagine mai clară asupra mediului de business. Acum dăm startul celui de-al doilea proiect marca ASER. Începând cu data de 18 mai ne întâlnim la cea de-a VII-a ediție Ingenius, un proiect studențesc ce abordează tematici din domeniile de marketing şi advertising.

Te invitam să vii cu noi în Orașul Marketingului, unde iţi vom prezenta insight-uri din sfera marketingului şi advertisingului. Ingenius este proiectul ideal pentru tinerii care îşi doresc să descopere sau să înceapă o carieră în domeniul marketingului. Aici, minţile creative vor putea să dea frâu liber imaginației, să dobândească know-how în domeniu şi să afle diferite tips & tricks de la specialişti prin workshops & trainings.

Ediția de anul acesta va fi în mediul online, aşadar venim cu o veste bună pentru voi! Proiectul nu se adresează doar tinerilor din Bucureşti, ci tuturor studenţilor din România.

 

1

Începem turul Orașului Marketingului!

Pe 18 mai vei intra în contact cu vibe-ul Ingenius la ADS Night. Vei afla de la Iulia Boloca ce se ascunde în spatele celor mai cool reclame din România şi din afară şi vei afla care sunt cele mai noi iniţiative şi tendinţe în comunicarea brandurilor.

 

Almost there!
0%

 

2

Descoperă ce cartiere te așteaptă aici!

Perioada 19-23 mai te ajută să înţelegi mai bine cum merg lucrurile in companii şi agenţii. Aşadar, procesul de învățare continuă cu turul oraşului, care este împărţit în diferite cartiere, precum Marketing General, PR & Media, Creație şi Digital. Pe străzile oraşului te vei întâlni cu experții noştri de la care vei afla diferite insight-uri, precum  Andreas Aron, Andrei Manole, Roxana Ionescu şi Anca Moraru.

 

3

Ultima oprire!

Biblioteca Vie îţi oferă ocazia să cunoşti oameni faini din Social Media şi poveştile din spatele lor. Aici, Eliana Bogdan şi Andrei Lăcătuş (Shurubel) îţi vor împărtăşi din experienţele lor.

Pitch-ul este etapa în care îţi poţi testa cunoştinţele acumulate rezolvând un brief real împreună cu echipa ta. Tot în această etapă Paul Ardeleanu, Dana Pascu şi Andreea Popa vor juriza rezolvarea briefului şi vor decide echipa câștigătoare.

 

Vino cu noi în Oraşul Marketingului să descoperi ce ascunde fiecare cartier! Înscrie-te AICI până pe data de 15 mai, ora 23:59 și nu rata şansa să participi la o experiența de învăţare de neuitat!

Done!
0%
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *