Regulament Concurs BAT

ASER și British American Tobacco au pregătit o escapadă în literatură pentru studenții care se află în mijlocul examenelor online. Uite la ce ne-am gândit: câte un voucher de 100 de lei la Librăriile Cărturești pentru fiecare dintre cei 3 câștigători!

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER România în perioada 3 – 6 iunie, să dea Like postării inițiale a concursului și paginilor ASER România și BAT Careers, să acceseze link-ul din descriere https://careers.bat.com/viewalljobs/  și să menționeze în comentariu job-ul ales din România împreună cu un tag la 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să deții un cont valid de Facebook;
  4. Să dai like la postarea concursului, la pagina de Facebook ASER România și BAT Careers, apoi tag la 2 prieteni printr-un comment la postarea concursului de pe Facebook în care menționezi job-ul ales din România din opțiunile link-ului din descrierea postării: https://careers.bat.com/viewalljobs/

 

Când se vor alege câștigătorii?

 

Extragerea celor 3 câștigători va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 7 iunie, ora 15:00 pe pagina de Facebook ASER România.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări

 

BAT Careers România și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *