Regulament Concurs Molson Coors

ASER și Molson Coors sunt gata să dea play la cele mai cool summer-jams pe care să le asculți între examenele online și, evident, după trecerea cu brio a acestora! Avem special pentru tine o boxă JBL Pulse 4 pe care să o dai la maxim și să te bucuri de vară împreună cu cei apropiați.


Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER România în perioada 10 – 13 iunie, să dea Like și Share pe story postării inițiale a concursului, follow paginilor ASER România și să răspundă la întrebarea: “Care este prima melodie pe care o vei asculta la noua ta boxă Molson Coors, în parcul de distracții?” într-un comentariu în care dai tag la 2 prieteni.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să deții un cont valid de Facebook;
  4. Să dai like la postarea inițială a concursului, la pagina de Facebook ASER România, apoi să dai tag la 2 prieteni printr-un comment la postarea concursului de pe Facebook în care răspunzi la întrebarea: “Care este prima melodie pe care o vei asculta la noua ta boxă Molson Coors, în parcul de distracții?”

 

Când se va alege câștigătorul?

 

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 14 iunie, ora 13:30 pe pagina de Facebook ASER România.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări

 

Molson Coors și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!