Fiecare vară are o poveste, care e a ta?

Vara a sosit și, odată cu ea, noi amintiri sunt pe cale să se formeze. Simți nevoia să evadezi din rutina zilnică. Gândul te duce la ieșirile în aer liber și la clipele petrecute cu prietenii. Este momentul perfect să te relaxezi și să lași culorile calde ale verii să te inspire. Albastrul mării, albul norilor sau verdele naturii de munte sunt rețeta perfectă pentru noi amintiri de neuitat. În următoarele rânduri am pus câteva întrebări ASERiștilor pentru a împărtăși cu voi câteva momente speciale din verile noastre. 

 

1

Care este cea mai frumoasă amintire de vară?

 

Brîndușa Voica, Coordonator Acțiunea de Vară: 

Cred că una dintre cele mai frumoase amintiri este de acum 4 ani. Eram la mare cu prietenii. A fost pentru prima dată când am mers doar cu ei, fără adulți, și a fost o experiență minunată. Probabil momentul meu preferat a fost ultimul răsărit de soare pe care l-am prins pe plajă. Ne-a facut să realizăm că plecarea noastră s-a terminat și că va mai dura ceva până ne vom reîntâlni cu toții în aceeași “formulă”. 

 

Ramona Tătaru, Graphic Design Specialist: 

Hmm, cu siguranță a fost anul în care am descoperit Vama. Un loc unde libertatea, iubirea, fericirea și distracția dau un shot împreună, apoi dansează până dimineața la răsărit, la Stuf. Momentul care mi-a umplut inima de bucurie a fost când mă tot plimbam pe principală. Mergeam pe lângă acel domn care vinde cărțile ”Nopți de vamă”, Dan Niță. Trebuie să îl știți! E de ani întregi acolo și mereu îți face ziua mai bună cu zâmbetul său. Mă tot învârteam și mă căutam de bani ca să cumpăr un volum. Bineînțeles că nu aveam. În ultima zi când trebuia să plec mă oprește și îmi spune: ”Vino să îți alegi o carte, însă trebuie să mă lași să te fotografiez. Cineva a plătit pentru ea și am ales să-ți ofer ție ce volum vrei.” Este de fapt ideea de pending book. Zis și făcut. Aș vrea să transmit ce am simțit atunci, însă nu știu dacă atâta fericire poate fi exprimată prin câteva rânduri. De atunci am știut că Vama este locul pe care aveam să îl iubesc mulți ani de atunci înainte și locul care a devenit acasă. 

 

Alexandru Mirea, Graphic Design Specialist: 

Well, cam toate amintirile de neuitat vara s-au cam petrecut vara trecuta. De la nopțile pierdute, sau mai bine zis câștigate, în Vamă până la cele din sediu unde mai ațipeai pe canapea sau chiar pe oameni. De exemplu, pe liderul de Marketing care te întreabă când e gata mapa de prezentare; pe liderul de HR care verifica constant cât mai avem până la target-ul de oameni stabilit sau pe oricare ASERist care venea în fiecare zi pe Strada Frumoasă, în sediu, cu o cafea de la 5 To Go. Pot spune că a fost o vară de neuitat din care nu pot neapărat să scot o singura întâmplare memorabilă. Iar vara asta s-a cam transformat în nopți pe la Socului și ședințe online. Sunt la fel de fun, dar îmi e dor să mă văd cu ASERiștii față în față.

 

Halfway there
0%

 

2

Care este culoarea pe care o asociezi verii?

 

Brîndușa Voica: Nu cred ca am stat niciodată prea mult să mă gândesc la asta. Dacă ar fi sa aleg o culoare reprezentativă verii, aceea ar fi galben. Pe lângă faptul că este o culoare vibrantă în sine, mă duce cu gândul la fericire. Eu o asociez cu răsăriturile și apusurile de pe plaja pe care le admir cu prietenii. Totodată o asociez cu lucruri specifice verii (mingi de piscină, ochelari de soare, crema de protecție solară etc.).

 

Ramona Tătaru: Verde. Cred că este mai mult din pasiunea mea pentru munte, drumeții și pădure. Verdele înseamnă viață, energie, focuri de tabără cu prietenii, povești până dimineața în cort, ploile acelea dese de pe munte sau mirosul de aer curat atunci când stai întins pe iarbă și te uiți la formele norilor. 

 

Alexandru Mirea: Cum la cealaltă întrebare nu am dat neapărat o întâmplare, o să continui să nu respect regula nici aici și voi da două culori. Pentru mine zilele de vară sunt portocalii din cauza căldurii insuportabile atenuate de un AC obosit. Nopțile sunt albastre de la răcoarea care îmi permite să mai ies cu tovarășii pe afară.

 

3

Ce planuri ai vara asta?

 

Brîndușa Voica: Nu pot spune ca am niște planuri concrete pentru restul verii. Știu doar că îmi doresc să mă implic în continuare activ în toate inițiativele ASER, să petrec timp alături de prieteni și familie și poate sa fac o escapada de un weekend la munte.

 

Ramona Tătaru: Planuri? Nu prea mai funcționez așa. De o lună și ceva, cred că mă aflu doar în trenuri, pe drumuri, spre diverse locuri din țară. În afară de călătorit, să mai ajung pe câteva vârfuri, să citesc și să îmi dezvolt creativitatea, nu mă gândesc la altceva pentru moment. 

 

Alexandru Mirea: Având în vedere ca nu a mai rămas mare lucru în afara de o ieșire spontană în Vamă și câteva pe la Socului, vara aceasta o să mă concentrez pe găsirea unui job ASAP.

 

Fiecare vară are o poveste și cu fiecare poveste te apropii mai mult de persoane. ASER are la rândul lui una și este formată din experiențele oamenilor din asociație. Prin cele câteva perspective de mai sus ne-am dorit să ne cunoașteți mai bine. 

 

Care e povestea ta? Lasă un comentariu și spune-ne mai multe!

 

Done
0%
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *