Summer Bucket List

     Timpul parcă trece mai repede când te distrezi, iar vremea e numai bună pentru tricou. Este o perioadă perfectă să te bucuri de o plimbare în parc, să asculți muzică, să citești o carte sau să vezi un film. Cel mai probabil ai făcut deja toate acele lucruri și nu știi ce serial e posibil să fi omis. Dacă simți că intervine rutina, noi venim cu câteva idei ca să-ți transformi vara într-una și mai cool. 

 

1

Cinema Drive-In

Dacă ție și prietenilor tăi vă e dor să mergeți la cinema, există o modalitate mai bună și mai fun să urmăriți un film bun. În ultima perioadă au apărut multe cinematografe de tip drive-in, o metodă safe să-ți faci amintiri frumoase alături de cei dragi. Așadar, dă un search pe Google și vezi ce film poți să vezi în seara asta!

 

2

Găsește-ți pasiunea

Îți aduci aminte acel lucru pe care voiai să-l faci, dar aveai un program încărcat? Ei bine, acum poți să reîncepi acea pasiune sau să încerci ceva nou. E momentul perfect să înveți o nouă limbă, să înveți să desenezi sau să te apuci de cartea pe care mereu voiai să o scrii. Orice activitate se poate transforma într-un nou hobby

 

Halfway there

 

3

Profită de mediul online

Uneori amintirile plăcute se pot crea din confortul propriei case. Există numeroase platforme online pe care le poți folosi pentru a petrece timp cu prietenii, precum Zoom, Discord sau Skype. Organizarea unui movie night virtual sau o seară de jocuri fun sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți încerca împreună.

 

4

Momente fun cu prietenii

Știm că cele mai bune amintiri sunt cele alături de oamenii dragi. De aceea, credem că o ieșire în natură sau o drumeție împreună cu ei sunt perfecte pentru a avea parte de zâmbete și experiențe de neuitat.

 

5

Ceva nou în fiecare zi

Dacă ești interesat de dezvoltarea personală, webinariile și sesiunile zoom gratuite sunt perfecte pentru tine. Astfel, înveți lucruri noi în fiecare zi și îți îmbunătățești anumite skill-uri. Aici găsești câteva exemple de platforme unde poți găsi cursuri online gratuite. Knowledge is power!

 

     Acestea sunt doar câteva dintre activitățile care ți-ar face lunile de vară mai fun. Tu ce ți-ai propus să faci în perioada asta? Lasă-ne un comentariu cu planurile tale de vară!

 

Done

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *