Regulament Concurs 5 to go

ASER și 5togo îți oferă varianta perfectă pentru a te menține plin de energie semestrul ăsta. Fie că înveți pentru facultate, fie că urmărești episod după episod, bucură-te de goodie bag-urile oferite de 5togo! Punem la bătaie câte un goodie bag pentru fiecare dintre cei 3 câștigători!

Studenții trebuie să între pe pagina de Instagram ASER București în perioada 4 – 5 octombrie, să dea follow paginilor ASER București și 5togo, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Ție ce amintire își trezește ritualul preparării cafelei la ibrik? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

Să fii student la una dintre universitățile din București;
Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
Să deții un cont valid de Instagram;
Să dai follow paginilor ASER București și 5togo, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Ție ce amintire își trezește ritualul preparării cafelei la ibrik? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea celor 3 câștigători va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 6 octombrie, ora 17:00 pe pagina de Instagram ASER București.

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să între în posesia lor.
Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

Limitări

5togo și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *