Dă play sezonului dezvoltării tale

Ești gata de o nouă experiență, dar nu știi de unde să începi? Cum ar fi să dai play sezonului studenției tale? 

 

ASER a dat start noului sezon din recrutare și te așteaptă să fii personajul principal din studenția ta. Anul acesta implică dezvoltarea ta profesională și personală alături de o comunitate gata să ajute la fiecare pas. Ce facem noi? Scenariul constă în crearea proiectelor și evenimentelor noastre pentru studenți și ele așteaptă touch-ul tău pentru completarea acestora.

 

Cum facem asta? Cu pasiune și drive-ul nebun pe care Aseriștii le arată cu fiecare ocazie și pe care abia așteaptă să le împărtășească cu tine. Fiecare ASERist și-a creat o poveste alături de ASER și au descoperit propriul serial al studenției.

 

Astăzi vrem să îți recomandăm câteva dintre serialele noastre preferate pe care le-am descoperit și să îți ofere un boost de motivație. 

 

Halfway there
0%

 

Ariile de Organisational Culture și Human Resources sunt cu și despre oameni. Așadar, dacă faci parte din categoria persoanelor care sunt spontane și friendly, care adoră să își petreacă timp cu prietenii și cărora le place să întrețină atmosfera, oamenii de OC și HR îți sugerează “Friends”.

 

Aria de Marketing adoră “Mad Men” deoarece dă boost-ul necesar pentru realizarea următorului serial. Dacă ești o persoană creativă, cu idei out of the box și foarte open-minded serialul acesta este pentru tine. 

 

Dacă ești orientat spre diplomație și îți place să comunici cu oamenii, atunci Aria de Public Relations îți propune serialul “Casa Regală a României”. Sau era “The Crown”? Oricare dintre ele merită să arunci un ochi supra lor și să vezi despre ce e vorba.

 

Oamenii nostri de sales, dacă îi întrebi de primul serial care le vine în minte în momentul de față, este “Suits”. De ce? Deoarece negocierile sunt la baza vânzărilor și nu există cineva mai bun ca Harvey Specter.

 

Aria de Logistics & Finance sau oamenii cu banii, cum spunem noi, te provoacă să te uiți la “La Casa de Papel” dacă și tu ești pasionat de numere și cum să gestionezi eficient banii. Nu lasă niciun ban să treacă pe lângă necontorizat.

 

Ariile de Project Management, Event Management și Strategic implică planificare și multă organizare. Nu o să vezi pe nimeni de pe această arie fără un laptop în brațe gata să facă un grafic în Excel. Dacă te regăsești în descriere, propunerea noastră pentru puțină inspirație este “House of Cards”

 

Acestea sunt o parte dintre serialele care ne-au inspirat să ne formăm la rândul nostru propriul serial. Tu ce mai aștepti? Scrie scenariul perfect și regizează-ți propriul film al studenției tale alături de ASER! Completează formularul aici până pe 11 octombrie și fii gata de o experiență de neuitat!

 

Tu cum vezi sezonul studenției tale?

All done
0%
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *