Regulament Concurs British American Tobacco

ASER și British American Tobacco își unesc forțele pentru a-ți oferi experiențe unice și un boost de motivație în timpul sesiunii!  Punem la bătaie câte un voucher în valoare de 100 lei de la Emag pentru 5 câștigători norocoși!

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER București în perioada 28-30 ianuarie, să dea follow paginilor ASER București și British American Tobacco, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Ce job visezi să ai?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Instagram;
  • Să dai follow paginilor @aserbucuresti și @teambat.ro , să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “Ce job visezi sa ai?“ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea celor 5 câștigători va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 31 ianuarie, ora 20.30 pe pagina de Instagram ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

British American Tobacco și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!