10 PENTRU SESIUNE│STUDENTOPEDIA

Dacă ai intrat pe acest articol, înseamnă că te afli printre norocoșii care au oportunitatea să citească renumita studentopedia.

Ce este studentopedia? Studentopedia este un ghid realizat de  ASERiști pentru studenți care să-i ajute și să îi îndrume prin sesiune. În acest articol ți-am pregătit un to-do list ca să faci level up la sesiune și ca să devii învingător.

 

Imaginează-ți următorul scenariu: caiete împrăștiate; teme peste alte teme; meeting-uri online nesfârșite…cred că deja ți-ai dat seama ce perioadă a anului a început. Sesiunea este o perioadă încărcată, în care ai o groază de lucruri de făcut și puțin timp în care să le rezolvi pe toate. But no worries, we got your back. Urmează pașii următori pentru o sesiune cool:

 

STUDY MODE ON

CREATE → TO DO LIST

 

Pregătește-ți locul de învățat

Este important să te asiguri că locul în care vei învăța este ordonat și că ți-ai strâns toate materialele de lucru. Aceste lucruri te vor ajuta să te concentrezi mai bine și să lucrezi într-un mod mult mai eficient. Gândește-te că ești ca un personaj dintr-un joc video ce trebuie sa fie pregătit întotdeauna pentru a se descurca în următoarea aventură.

 

Start studying!

Pare destul de evident, dar da, trebuie să te apuci de învățat! Stabilește de la început care sunt examenele la care ai mai mult sau mai puțin de învățat. Ia notițe și folosește-te de toate metodele de asimilat informația pe care le știi. Este o misiune mai dificilă, dar tu ești ca un jucător profesionist și știi că trebuie să studiezi pentru a-ți forma o strategie bună în questul tău.

 

Halfway done

 

Apasă butonul de pauză! 

Pentru că știm că lucrezi de ceva timp, este timpul și pentru o pauză. Trebuie să îți încarci bateriile pentru a-ți continua task-urile. Aici posibilitățile sunt infinite: mănâncă ceva dulce,  joacă-te pe telefon, ieși la o plimbare. Decizia rămâne în mâinile tale.

 

Co-op study sessions

Ai încercat să faci împreună cu prietenii tăi o ședință de învățat pe zoom? Vă puteți ajuta reciproc la topicurile la care nu sunteți siguri și să încercați să exersați cât mai multe subiecte de examen. Așa fac și Mario și Luigi, își unesc forțele pentru a o salva pe prințesă și a o aduce nevătămată la castel.

 

Check out 10 Pentru Sesiune

Campania ”10 Pentru Sesiune”, de peste un deceniu, a fost creată cu scopul de a-ți oferi un boost de motivație în timpul examenelor. În pauza de învățat, poți participa la concursuri interactive cu premii mari și să îți iei o doză de energie prin stickerele cu rime amuzante care să-ți aducă aminte atât de jocurile copilăriei tale, cât și de cele mai moderne pe care le-ai descoperit de curând. Această campanie este un element vital în rețeta de a lua notele pe care ți le dorești și de a avea un vibe mișto în sesiune, așa că pregătește-te pentru o perioadă plină de surprize!

 

Fii cu ochii pe conturile noastre de Facebook şi Instagram ca să vezi ce urmează.

 

Tu cum te pregătești pentru sesiune?

 

Well done
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!