Regulament Concurs EY

ASER și EY îți oferă o experiență de neuitat și te motivează să obții cele mai bune note în examene. Depășește-ți limitele și cucerește înălțimile, deoarece punem la bătaie o călătorie cu balonul cu aer cald!

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER București în perioada 2-4 februarie, să dea like atât postării, cât și paginilor EY Careers România și ASER București, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Ce contează pentru tine la primul job?”, alături de un tag la 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Facebook;
  • Să dai like postării și paginilor ASER București și EY Careers România, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “Ce contează pentru tine la primul job?”, împreună de un tag la 2 prieteni.

 

Când se va alege câștigătorul?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai exact pe data de 5 februarie, ora 14.00 pe pagina de Facebook ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorul călătoriei, acesta va fi contactat pe Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia ei.

Dacă câștigătorul nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

EY și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!