Regulament concurs Molson Coors GBS

ASER și Molson Coors GBS s-au gândit că semestrul acesta ai nevoie de un boost de energie și motivație să faci față cu brio proiectelor și examenelor. Pentru că playlist-ul preferat poate fi de multe ori metoda potrivită pentru a menține un vibe bun, punem la bătaie o boxă portabilă JBL.

 

Studenții trebuie să intre pe pagina de Facebook ASER București în perioada 6 – 8 februarie, să dea like atât postării, cât și paginii ASER București și să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea “Ce melodie îți ridică Pulse-ul în sesiune?”, alături de un tag la 2 prieteni.

 

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârstă cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Facebook;
  • Să dai like paginii ASER București, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea “Ce melodie îți ridică Pulse-ul în sesiune?”, împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se va alege câștigătorul?

 

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 9 februarie, ora 16:00 pe pagina de Facebook ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

 

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Facebook și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

 

Molson Coors GBS și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!