Concurs Microsoft

REGULAMENT CONCURS MICROSOFT
ASER și Microsoft vin cu numeroase surprize pentru a te menține plin de energie și motivat în această sesiune. Ducem la nivelul următor dorințele a 7 câștigători norocoși cu câte un voucher în valoare de 200 de lei de la eMAG!

Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER București în perioada 9 – 11 februarie, să dea follow paginilor ASER București și @microsoft.ces.romania, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Tu de ce ai vrea să faci parte din Microsoft? “ împreună cu un tag 2 prieteni.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  • Să fii student la una dintre universitățile din București;
  • Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  • Să deții un cont valid de Instagram;
  • Să dai follow paginilor ASER București și Microsoft, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Tu de ce ai vrea să faci parte din Microsoft? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se vor alege câștigătorii?

Extragerea celor 7 câștigători va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 12 februarie, ora 18:00, pe pagina de Instagram ASER București.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorii premiilor, aceștia vor fi contactați pe Instagram și vor fi îndrumați să intre în posesia lor.
Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Microsoft și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!