Regulament AVshop

ASER și AVshop aduc muzica bună la bordul Navei Antreprenorilor, oferind participanților o pereche de căști Jabra True Wireless.

Studenții trebuie să se înscrie la INOV’UP până în data de 2 martie, iar aceștia trebuie să fie prezenți în ambele zile ale evenimentului.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

 

  1. Să fii student la una dintre universitățile din România;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să fii înscris la INOV’UP;
  4. Să fii prezent în ambele zile ale evenimentului;

 

Când se va alege câștigătorul?

Extragerea câștigătorului va avea loc în prima zi a evenimentului, mai precis în data de 4 martie, în timpul desfășurării acestuia pe Zoom.

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Whatsapp și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

AVshop și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

 

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!