Regulament Gomadina

ASER și Gomadina îți oferă oportunitatea de a asculta cea mai bună muzică oriunde te afli. Fie că lucrezi la un proiect, fie că dai un party cu prietenii, bucură-te de BOXA PORTABILĂ cu bluetooth, JBL GO2+ oferită de Gomadina! Va exista un singur câștigător al premiului! 


Studenții trebuie să intre pe pagina de Instagram ASER București, respectiv pagina de Facebook ASER,  în perioada 12- 15 martie, să dea follow paginilor ASER București și Gomadina, să menționeze în comentarii răspunsul la întrebarea: “Care este prima melodie care îți vine în minte ? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre participanții înscriși în concurs.

 

Care sunt condițiile de participare?

  1. Să fii student la una dintre universitățile din București;
  2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani;
  3. Să deții un cont valid de Instagram;
  4. Să dai follow paginilor ASER București și Gomadina, să menționezi în comentarii răspunsul la întrebarea: “ Care este prima melodie care îți vine în minte? “ împreună cu un tag la 2 prieteni.

 

Când se va alege câștigătorul concursului?

Extragerea câștigătorului va avea loc după încheierea perioadei de concurs, mai precis pe data de 15 martie, ora 18:00 pe pagina de Instagram ASER București. 

 

Cum îți revendici premiul?

După ce anunțăm câștigătorul premiului, acesta va fi contactat pe Instagram sau Facebook și va fi îndrumat să intre în posesia lui.

Dacă un câștigător nu poate fi contactat, nu acceptă premiul sau nu trimite datele necesare furnizării acestuia în maximum 2 zile de la contactare de către un reprezentat al concursului, premiul va fi acordat următorului menționat, respectându-se aceeași procedură de validare.

 

Limitări:

Gomandina și ASER România își rezervă dreptul de a modifica regulile de concurs sau de a anula desfășurarea concursului în orice moment și are dreptul de a investiga orice suspiciuni de înșelăciune sau fraudă în legătură cu înscrierea și participarea la concurs înainte de a desemna un câștigător.

Nerespectarea prezentului regulament, utilizarea unui limbaj neadecvat în comunicarea despre acest concurs sau orice încercare de fraudare, duce la eliminarea imediată din concurs a aplicantei/ aplicantului.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!