INGENIUS – Scan Your Digital Experience

Știi vorba aia: ”Creativity never goes out of style”? Ei bine, așa ne simțim noi în fiecare an când ne pregătim să dăm startul acestei inițiative. 

 

Aflat la cea de-a opta ediție, proiectul creativității revine și anul acesta cu noi oportunități de învățare din lumea Marketingului Digital. Însă, înainte de a continua, trebuie să-ți pun o întrebare foarte importantă: Ești pregătit pentru cea mai cool experiență marca ASER?

 

Fără alte introduceri, here is Ingenius 2021!

 

Augmented reality

Intră alături de noi în perioada 14-30 aprilie într-o realitate inovatoare în care lucrurile prind culoare cu ajutorul vocii asistentului Ingi, ce te va ghida prin această experiență plină de surprize.

 

Ingenius este proiectul ideal pentru tinerii care îşi doresc să descopere sau să înceapă o carieră în domeniul Marketingului Digital. Aici, minţile creative vor putea să dea frâu liber imaginației, să își dezvolte abilități precum comunicarea, lucrul în echipă și să dețină cunoștințele necesare pentru a activa în domeniul Marketingului Digital.

 

Halfway There

 

 

Notification: Marketing Insights

Timp de 16 zile, te invităm să iei parte la o serie de workshop-uri creative ce îți vor oferi know-how-ul de care ai nevoie pentru a învăța cum se realizează o campanie de promovare într-un mod fun și practic.

 

Prin intermediul workshop-urilor precum Digital Marketing, Web Design și Social Media, vei avea ocazia de a acumula informațiile necesare pentru a înțelege mai bine partea strategică a Marketingului. De asemenea, îți vei lua doza de know-how de la specialiști precum Serj Zarnescu, Paul Tănase, Iulia Boloca și vei descoperi partea creativă a Marketingului.  Astfel, vei reuși să ai o vedere de ansamblu asupra ambelor perspective și a modului în care ele se întrepătrund.

 

Și pentru că surprizele încă nu s-au terminat, cu ajutorul partenerilor noștri, ți-am pregătit și o serie de Open Days, ce îți vor oferi insight-uri din procesul de lucru al unor companii de la specialiști din domeniu.

 

Practice time

Credeai că am terminat? Aventura ta în această lume digitală continuă și te va ajuta să rezolvi și așa-numitul pitch, unde vei pune în aplicare informațiile acumulate în cadrul proiectului și vei realiza un brief alături de echipa ta. La final, vei prezenta ideile tale juriului format din Andrei Manole, Eliana Bogdan, Silvia Jalea și Andreea Popa, care îți vor oferi sfaturi practice din experiențele lor și vor decide echipa câștigătoare. 

 

Challenge accepted

Așadar, ce mai aștepți? Vino și descoperă lumea Marketingului Digital alături de noi! Acceptă provocarea și înscrie-te AICI până pe data de 10 aprilie și ia parte la cea mai creativă experiență marca ASER! See you there!

 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre Ingenius, intră pe paginile de Facebook și Instagram ASER!

 

 

Well Done
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

What do you think? Let us know!